Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Teknisk Säljare till Samvolt AB

Publiceringsdatum
26 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Samvolt Sweden AB är ett innovativt bolag inom batteriindustrin, med produkter och tekniska lösningar som ska hjälpa marknaden framåt. Samvolt söker nu en teknisk säljare som är redo att växa tillsammans med bolaget.

Om tjänsten

Vi söker en driven och engagerad säljare till Samvolt. I rollen som teknisk säljare är det viktigt att man har ett stort intresse för tekniken, har ett stort självdriv och är prestigelös. Du kommer att arbeta med att hitta nya kunder till Samvolt men även bygga relationer med befintliga. Du kommer att ha en betydande roll i Samvolts fortsatta utveckling och tillväxt och du kommer vara med och driva Samvolt framåt genom nya samarbeten.

Arbetsuppgifter


Som teknisk säljare till Samvolt kommer du att vara ansvarig för att aktivt driva försäljningen framåt genom att kontakta potentiella kunder och att använda olika kommunikationskanaler. Du kommer att arbeta med uppsökande försäljning och även bearbetning av befintliga. Ditt huvudsakliga mål kommer vara att bygga starka affärsrelationer, fronta Samvolt och få varumärket att växa.

Som teknisk säljare på Samvolt kommer dina arbetsuppgifter bland annat bestå av:


* Uppsökande försäljning
* Nykundsbearbetning
* Relationsbyggande
* Avtalsskrivning
* Projektledning
* Teknisk konsultation till kund
* Uppföljning under hela försäljningsarbete och leverans, externt mot kunder samt samarbetspartner men även internt mot ledningen
* Samarbete med ledningen//Närmaste chef

Din Bakgrund


Du skall ha bakgrund inom försäljning och ett högt stort driv. Vi ser gärna att du har kunskap eller ett intresse för energilagring och en stor vilja att lära sig. Du har även ha en bakgrund inom el och ha arbetat med detta i olika former, dels hands on men även inom ritning eller som ingenjör. Det är mycket meriterande om du har byggt upp samt skapat ditt eget nätverk inom branschen. Som person är du nyfiken, prestigelös, driven och motiveras av att nå framgång inom försäljning samtidigt som du värdesätter att bygga starka kundrelationer. Viktig för rollen är att du har en god förståelse för produkten och som ser möjligheter till affärer. Du kommer att ha frihet under ansvar och ges utrymme att driva och utveckla ditt arbete.

Erbjudandet


Du välkomnas in i ett företag i en bransch som växer otroligt snabbt där du får en viktig roll. Du kommer att få en gedigen upplärning och utbildning när du börjar på Samvolt och schyssta arbets- och anställningsvillkor. Tjänsten är på 100% och det kommer att ingå en del resande i tjänsten.

Om du vill veta mer


Låter detta intressant? Vänligen kontakta David Berg på tel. 0736-847408 eller david.berg@adecco.se

Ansökningsprocess


Låter detta som en spännande utmaning skall du ansöka så snart som möjligt genom att klicka på länken längst ner.
Vi tar inte emot några ansökningar via mail och din ansökan ska vara skriven på svenska.
Vänta inte med din ansökan, vi kommer att göra löpande urval.

Sista ansökningsdag 2024-07-28.

Om rekryteringsprocessen


Adecco använder sig av personlighetstester och videointervjuer. Dessa skickas till dig via mail. Det är viktigt att genomföra dessa så snart som möjligt för att komma vidare i processen.


Varmt Välkommen med din ansökan!

Sökord

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 juli 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!