Hoppa till innehåll
Börjessons logotyp

Vi söker en servicerådgivare till Helsingborg

Publiceringsdatum
17 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker en Servicerådgivare till Helsingborg

På Börjessons i Helsingborg har vi auktorisation för Volkswagen Personbilar, Skoda, SEAT och CUPRA. På anläggningen i Ängelholm har vi auktorisation för Volkswagen Personbilar, Audi, Skoda, SEAT och Volkswagen Transportbilar. I Klippan har vi auktorisation för Volkswagen Personbilar, Skoda, SEAT och Volkswagen Transportbilar. Börjessons Bil jobbar med roliga uppdrag och spännande utmaningar. Vi ser med glädje fram emot att inkludera en ny kollega till vår kundmottagning.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet omfattar att tillgodose kundernas behov hela vägen från bokning av service och reparationer som oftast sker genom telefon, mail eller internet. Vidare ska du ta hand om kunden fysiskt när denne kommer till anläggningen för att lämna in bilen. Dessutom ska du hålla kunden löpande uppdaterad under verkstadsbesöket samt lämna ut bilen till kunden på ett kommunikativt sätt, så att kunden förstår mervärdet av vår reparation.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Kundmottagande och servicerådgivande arbetsuppgifter.
  • Bokning av kunden beställda arbeten.
  • Löpande dialog/kommunikation med kunden.
  • Slutfakturera färdiga reparationer och/eller utförd service.
  • Vid behov vara behjälplig med uppgifter i backoffice.
Personliga egenskaper

Kundservice som ger bästa kundtillfredsställelse är ett krav hos oss. Därför lägger vi stor vikt vid din personlighet och din inställning. Vi vill att du har ett genuint intresse för kunden och en naturlig fallenhet för att kommunicera på ett positivt och professionellt sätt. Du är serviceinriktad och trivs med att ha kundens behov i fokus.

Som person är du väldigt strukturerad, noggrann och tycker att det är viktigt med ordning och reda. Du är lösningsorienterad, stresstålig och är bekväm med att arbeta under tidspress. Du gillar att ta egna initiativ samtidigt som du kan samarbeta med dina kollegor för att tillsammans nå hög kundnöjdhet. Du strävar ständigt efter att utveckla och förbättra processerna inom företaget.

Din bakgrund

Vi söker dig som har 3-årig gymnasieutbildning och meriterande är att du är erfarenhet av liknade arbete, även teknisk erfarenhet inom fordonsbranschen ser vi som en merit. Krav är att du har goda datakunskaper och B körkort. Tidigare erfarenhet av våra system Automaster, Diss, Saga, Elsa samt Etka är ett plus.

Ansökan

Ansök via Börjessons karriärsida: www.borjessonkoncernen.teamtailor.com

För ytterligare frågor och information om tjänsten, kontakta Servicechef Joakim Helldén via mail joakim.hellden@borjessonsbil.se.

Sista ansökningsdatum är 2024-08-11. Intervjuer sker löpande varför tjänsten kan tillsättas tidigare.

Välkommen med din ansökan!
Börjessons logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Börjessons är ett familjeföretag med högt anseende på marknaden sedan 1955. Verksamheten består av försäljning, service och reparation av nya och begagnade bilar och lastbilar, däck, ATV, båtar samt fordonsfinansiering. Koncernen omsätter i dag ca 2 miljarder kronor, har mer än 400 anställda och består av olika bolag som alla är värdeskapande.

Egna anläggningar finns i Alingsås, Helsingborg, Hässleholm, Karlshamn, Karlskrona, Klippan, Kristianstad, Ronneby, Olofström, Sölvesborg, Ängelholm och Östra Ljungby.

Börjessons är marknadsledande representant för Scania, Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar och ATV/Båtverksamhet samt försäljning av begagnade fordon.