Hoppa till innehåll
Hedbergs Bil AB logotyp

Garantihandläggare

Publiceringsdatum
31 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Hedbergs Bil i Malmö söker Garantihandläggare!
 
Vi utökar nu vårt team och söker dig som vill vara med på oss på vårt
nästa steg i vår utvecklingsresa.
 
Hedbergs Bil är ett familjeägt företag i bilbranschen som grundades 1896 och har sålt Ford sedan 1926. Vi sätter ett stort värde på att vårda våra kunder på bästa sätt och är måna om goda resultat och bra miljö för alla.
 
Vi på Hedbergs Bil storsatsar, expanderar och är nu auktoriserad återförsäljare med nybilsförsäljning, verkstad och service av märkena Peugeot, Citroen och DS i Malmö samt Ford service och behöver nu utöka vårt team ytterligare och söker efter en Garantihandläggare som vill vara med och utveckla vår resa framåt.
 
Tjänstebeskrivning
I din roll som garantihandläggare ansvarar du för att bedöma garantianspråk enligt respektive varumärkes auktorisationsbestämmelser och Hedbergs rutiner. Du säkerställer prissättning och rätt anspråk mot huvudman. Du svarar för garantirevision samt årlig ansökan hos generalagent om höjd garantiersättning. Du fungerar som förbindelselänken mellan återförsäljare och importörens tekniska avdelning beträffande garantier och reklamationsmeddelanden. Löpande utbildar och informerar du internt om förändringar samt följer upp produktionskvalitén.
 
I den dagliga driften vägleder du och ger teknisk support till verkstad och kundmottagning. Arbetet sköts i enlighet med generalagentens processer och standards med rätt hjälpmedel och verktyg.
Du är en del av teamet i fronten och är behjälplig med förekommande ärenden, tillsammans arbetar ni med att proaktiv bearbeta kunder, planerar och ansvarar för en optimerad drift och produktivitet på verkstaden. I rollen som garantihandläggare rapporterar du till Verkstadschef.
 
Kvalifikationer
Du som söker har en godkänd gymnasieutbildning samt minst 3 års erfarenhet av bilbranschen så som servicerådgivare / kundmottagare på verkstad med fokus på prissättning eller liknande. Du har ett tekniskt kunnande och intresse. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande roll i motorbranschen som gett dig en mycket god förståelse för servicemarknaden och dess processer och rutiner.
 
Du innehar B-körkort samt goda administrativa färdigheter, vilket bland annat innebär mycket god dator- och systemvana samt goda kunskaper i Officepaketet. Du är van vid att arbeta i högt tempo och efter högt uppsatta mål samt kunna många bollar i luften samtidigt.
 
Du söker själv information och tar till dig skriftliga instruktioner på såväl svenska som engelska. Du bör känna dig bekväm i din roll som garantihandläggare och kunna utföra arbetet självständigt. Om du har erfarenhet och kunskaper av märkena Peugeot, Citroën, DS & Ford samt i system som Kobra & Cabas är det en fördel.
 
Personliga egenskaper
Som person är du mycket teknikintresserad och du följer med i utvecklingen av allt inom ny bilteknik. Din sociala förmåga är hög och du är duktig på att föra dialog med medarbetare och kunder. Du tar dig an de dagliga arbetsuppgifterna på ett positivt och service- och kvalitetsmedvetet sätt och du motiveras av utmaningar, utveckling och ansvar. Som medarbetare hos oss är det viktigt att du är självgående med ett
flexibelt arbetssätt. Du är en lagspelare och du vill bidra till en god stämning och gemenskap. Du har god prioriteringsförmåga och lätt för att hantera ett växlande arbetstempo. För oss är kundnöjdhet, kvalité och långsiktighet viktiga hörnstenar, varför vi lägger stor vikt vid din personlighet i denna rekrytering. 
 
Hedbergs bil eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.
 
Ansökan
Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 28/6-2024.
 
Vid frågor välkommen att kontakta:
Servicemarknadschef Marcus Abrahamsson
Mail: marcus.abrahamsson@hedbergs.se 
Telefon: 040-38 80 09.
 
Hedbergs bil genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord innan anställning.
 
VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Hedbergs Bil AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 juni 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

1896 grundade John Hedberg familjeföretaget Hedbergs Bil. Sedan dess har vi sålt produkter som fört människor framåt - allt från cyklar till bilar. Idag hittar du oss i en toppmodern fullserviceanläggning på Hornyxegatan 16 (Fosie) som du når enkelt från motorväg E65.