Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
29 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vårt anställningserbjudande

Din Bil är en del av Porsche Holding Salzburg GmbH och ett helägt dotterbolag till Volkswagen AG. Vi erbjuder ett brett utbud av bilar från Volkswagen-koncernens olika varumärken och modeller, som Volkswagen personbilar, Volkswagen Transportbilar, ŠKODA, Seat, Cupra, Audi, Porsche samt biluthyrning via Europcar.

Vi har verksamhet i fyra regioner i Sverige: Stockholm, Göteborg, västra Skåne och Gävleborg-Dalarna. På Din Bil värdesätter vi samarbete, respekt och förståelse mellan våra medarbetare. Du får chansen att arbeta i ett modernt och framgångsrikt företag som sätter kunden i fokus och levererar högsta kvalitet och service.

Som anställd hos oss får du vara en del av ett engagerat team. Vi bryr oss om din trivsel och utveckling hos oss. Därför erbjuder vi bra anställningsvillkor som omfattar bland annat kollektivavtal via IF Metall, Ledarna och Unionen, attraktiv lön, försäkringar, tjänstepension. Du får också friskvårdsbidrag och företagshälsovård som främjar din hälsa och välbefinnande.

Nu söker vi en sommarvikarie som Testare på Seat. Vikariatet sträcker sig till 2024-08-31

Om din framtida tjänst och roll

I rollen som testare är det avgörande att du är organiserad och har en stark koordingeringsförmåga, samt en djup förståelse för kundservice. Ditt arbete kommer att omfatta mottagning av fordon där du utför tester, inspektioner och registreringar. Du kommer också att hantera leveransinspektioner för nya och begagnade fordon, förbereda dem för leverans och hantera bokningar till verkstäder. Ytterligare ansvar inkluderar hantering av parkeringsplatser och koordinering av nya bilars ankomst.

Din erfarenhet

När det gäller erfarenhet, är det viktigt att du har en gymnasieexamen med godkända betyg och minst två års erfarenhet från servicebranschen, där du har utvecklat en förståelse för kundtillfredsställelse och kvalitetsarbete.

Du bör ha utmärkta kunskaper i svenska och engelska, vara väl förtrogen med Office-paketet och inneha ett B-körkort (manuell växellåda). Din förmåga att snabbt lära sig nya system är nödvändig, och teknisk kompetens är önskvärd för att hantera mindre reparationer.

Detta utmärker dig

Som testare är du serviceinriktad och värdesätter goda relationer, både internt och externt. Du är noggrann, organiserad och effektiv, med en naturlig förmåga att samarbeta inom ditt team. Flexibilitet, förmågan att arbeta under tidspress och hantera flera uppgifter samtidigt är avgörande för att lyckas i denna roll.

Du arbetar med en hög kvalitetsmedvetenhet och självständighet, tar ansvar för dina uppgifter och har en stark vilja att ständigt lära och utvecklas, både individuellt och tillsammans med företaget.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 28 juni 2024

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Din Bil Sverige AB CUPRA/SEAT Malmö logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 juni 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren