Hoppa till innehåll

Bilplåtslagare / Billackerare

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Antal tjänster
3
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker två bilplåtslagare och en billackerare till vårt team!

Är du en skicklig bilplåtslagare eller billackerare som brinner för ditt arbete? Vill du vara en del av ett engagerat och professionellt team? Då är detta jobbet för dig!

Om oss:

Jordbro skadecenter är en väletablerad plåt & lack-verkstad som strävar efter att leverera högkvalitativa tjänster till våra kunder. Med många års erfarenhet och en stark arbetsgemenskap, erbjuder vi en inspirerande arbetsmiljö där varje medarbetares insats är värdefull.

Vi söker:

1. Två bilplåtslagare

Arbetsuppgifter: Reparation och justering av karosser, utbyte av skadade delar, samt svetsning och montering av olika bilkomponenter.

Kvalifikationer: Minst 2 års erfarenhet inom bilplåtslagning, goda kunskaper i svetsning, och förmåga att arbeta självständigt samt i team.

2. En billackerare

Arbetsuppgifter: Förberedelse av ytor för lackering, applicering av grundfärg och topplack, samt finisharbete för att säkerställa en perfekt yta.

Kvalifikationer: Minst 2 års erfarenhet inom billackering, kunskap om olika lackeringsmetoder och färgtyper, samt noggrannhet och sinne för detaljer.

Ansökan:

Är du den vi söker? Skicka din ansökan med CV och personligt brev till husni@jordbroskadecenter.se . Märk ansökan med "Bilplåtslagare" eller "Billackerare" beroende på vilken tjänst du söker.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontaktinformation:

Företagsnamn: YCD GROUP AB

Adress: DÅNTORPSVÄGEN 33 A-P Jordbro

Telefon: 076 230 12 27

E-post:

husni@jordbroskadecenter.se

---

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se