Hoppa till innehåll
J BIL logotyp

Reservdelssäljare till J BIL Haninge

Publiceringsdatum
14 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker reservdelssäljare till vår anläggning i Haninge

J BIL är ett värderingsstyrt företag vars två viktigaste mål är kundnöjdhet och personalens trivsel och engagemang. Vi jobbar efter våra kärnvärden Kärlek, Energi och Dynamik. Hos oss är det viktigt att besluten fattas av den som har kunskapen, samt att alla blir sedda och bekräftade varje dag.

Vi söker nu en person att arbeta med reservdelar i vår verkstad i Haninge. Här är vi en fullserviceverkstad och jobbar framförallt med varumärkena Peugeot, Citroën, Mitsubishi och Opel.

Om jobbet
Du kommer att jobba med försäljning och rådgivning till kund, lagervård samt se till att mekanikerna har de reservdelar de behöver för att kunna utföra sitt arbete. Du är länken mellan verkstaden och kundmottagningen vilket gör rollen otroligt viktig. Det är en omväxlande tjänst som också innefattar en del kontakt med våra olika generalagenter.

Om dig
Vi söker dig som har ett eget driv och initiativkraft och gärna har ett intresse för motorbranschen. Har du fordonsteknisk utbildning eller tidigare jobbat med reservdelar och har erfarenhet från affärssystemet Kobra är det mycket meriterande.

Du är en person som tycker om att hjälpa andra och ta fram förslag på lösningar till både kunder och kollegor. För dig är ordning & reda en självklarhet och du ser till att saker blir gjorda i tid. Du ska vara van vid att arbeta med dator och trivas i att arbeta i en miljö där det alltid finns saker att göra.

Som person ser vi att du är en lagspelare men som också trivs med självständigt arbete. Du är en glad person med positiv inställning och har lätt att sätta dig in i nya sammanhang. Tycker om att ha många kontaktytor och gillar att ha flera projekt igång samtidigt.

Du har god kunskap i svenska i tal och skrift.
B-körkort fordras.

Varaktighet: Tillsvidareanställning
Tillträde: Omgående / Enl överenskommelse.
Arbetstid: Heltid, 6 månaders provanställning.

Ansökan
Ansök senast 15 juni 2024 . För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Gillgren mattias.gillgren@jbil.se. Ansökningar behandlas löpande, så det är bra om du hör av dig så fort som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
J BIL logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 juni 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

K.W. Bruun & Co är en av Nordens största och mest innovativa bilimportörer - Vi bygger vår framgång på förståelse, fokus och 100 års erfarenhet K.W. Bruun & Co är en koncern som ägs av en familjefond med rötter som sträcker sig tillbaka till1914, då grundaren K.W. Bruun sålde de allra första bilarna. Idag är vi en av Nordens största bilimportörer med bil- och reservdelsimport av bilmärkena Peugeot, Citroën, DS, Opel och Mitsubishi i Danmark och Sverige. Koncernens fokusområden är Bilimport, Digital innovation och Investering. Under en sexårsperiod har K.W. Bruun & Co fördubblat sin omsättning till 9,4 miljarder. kronor och mer än femdubblat sitt resultat till över 800 miljoner kronor. Dessa resultat har uppnåtts genom en effektiv affärsmodell, en ambitiös organisation och en utpräglad vinnarkultur där det är en kort väg från tanke till handling - en affärsstrategi och kultur vi även kallar Agile och C.A.R.E. Koncernen sysselsätter ca. 500 kompetenta och ambitiösa medarbetare, vilka med en agil affärsstrategi, förståelse, noggrannhet och goda affärsinsatser skapar förutsättningarna för vår framgång och samtidigt fortsätter att skriva berättelsen om K.W. Bruun & Co. 2020 grundades Classic Car House A/S, en kommande unik mötesplats för människor med hängivenhet och kärlek till klassiska bilar. www.kwbruun.com Primära bolag i i K.W. Bruun-koncernen K.W. Bruun & Co K.W. Bruun Invest A/S K.W. Bruun NxT A/S K.W. Bruun Import A/S K.W. Bruun Automotive A/S (Peugeot, Citroën, DS, Opel Danmark) K.W. Bruun MMC A/S (Mitsubishi Danmark)K.W. Bruun Automotive AB (Peugeot,Citroën, DS, Opel Sverige) K.W. Bruun MMC AB (Mitsubishi Sverige)K.W. Bruun Logistik A/S K.W. Bruun Logistik AB Bilabonnement A/S Classic Car House A/S Quickpoint A/S Gran Turismo Cars A/S