Hoppa till innehåll
Västplåt AB logotyp

Plåtslagare (Byggnadsplåtslagare)

Publiceringsdatum
13 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Är du byggnadsplåtslagare eller är ni kanske två som i dag arbetar tillsammans och vill börja jobba hos oss på Västplåt?

På Västplåt drivs vi av tre saker: kärleken till hantverket, att göra kunderna nöjda och att göra våra anställda nöjda. Nu söker vi byggnadsplåtslagare till vårt goa gäng då efterfrågan på våra tjänster är väldigt höga

Som byggnadsplåtslagare hos oss på Västplåt kan vi garantera en sak, ingen dag kommer vara den andra lik.

På Västplåt håller du själv i projekt och kundkontakter, köper in material och planerar arbetet tillsammans med kunden och dina kolleger. Allt detta gör du på det sätt som du tror blir bäst för kunden och för Västplåt

Kort och gott, här tror vi på frihet under ansvar och att variation ger en roligare arbetsdag.

Är företagets anställda nöjda och glada så leder detta till nöjda kunder och ett sammansvetsat gäng. Därför satsar vi stenhårt på att du som anställd ska trivas, må bra och växa hos oss.

Här har man möjlighet att hela tiden utvecklas i din yrkesroll då projekten är väldigt varierande. Vi lägger även starkt fokus på säkerhetstänk - här ska du alltid känna dig trygg och komfortabel när du utför ditt jobb.

Men allt är såklart inte bara jobb och regelverk. Vi tycker det är viktigt att ha kul på arbetet och även hitta på saker tillsammans utanför jobbet.

Även om du har ansvar för dina egna projekt så lämnas du såklart inte vind för våg, det finns alltid duktiga kollegor nära till hands att ta hjälp av. Vi uppskattar nya idéer och är övertygade om att en del av vår framgång kommer från vår förmåga att tänka utanför boxen.

Erfaren, noggrannhet och social är den vi söker.

Flytande tal och skrift i svenska ett krav då du dagligen har personlig kontakt med våra kunder.

B-Körkort.

Du som söker den här tjänsten är en självgående plåtslagare som kan yrket och precis som vi är passionerad för plåtslageriarbetet och tar varje ny uppgift med glädje, entusiasm och noggrannhet.

Känner stolthet inför att göra ett så bra jobb det bara går.

Låter detta som något för dig så tveka inte att maila ansökan med CV, Personligt brev med en bild till info@vastplat.se
Västplåt AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren