Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Svetsare till vår kund i Falkenberg

Ansök nu

Är du svetsare och har erfarenhet inom MIG och MAG och söker nästa arbetsmöjlighet i Falkenberg? Då har vi ett jobb för dig!

Om tjänsten
Vi på Adecco söker nu svetsare som är intresserade av att arbeta inom industribranschen. Tjänsten är förlagd på dagtid 7-16, hos vår kund i Falkenberg.

Tjänsten ska tillsättas omgående.

Om dig
Vi ser att du har erfarenhet som svetsare, det är en merit om du har svetslicens. Du får gärna ha mekanisk förståelse och tekniskt intresse.
Vidare ser vi att du som person är självständig, ansvarstagande, arbetsam och pålitlig.

Meriterande för tjänsten är:
* MIG/MAG
* TIG

Om anställningen
Denna tjänst är en del av vår personaluthyrning och som konsult får du en anställning i Adecco Sweden AB. Tjänsten som svetsare är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos vår kund i Halmstad.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Tibor Brink Joza, via tibor.bink-joza@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 juni 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.