Hoppa till innehåll
NaijBetong logotyp

Fabrikschef

Publiceringsdatum
29 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Nu söker vi en Fabrikschef

Drivs du av utmaningar, ansvar och ambitiösa mål? Nu söker vi dig som har ett starkt engagemang och viljan att bidra till företagets fortsatta utveckling och tillväxt!

Din roll blir att skapa bästa möjliga förutsättningar för att växa med hänsyn tagen till framtida krav. I uppdraget kommer du spela en viktig roll i att bygga upp ett effektivt och hållbart produktionsflöde samt en robust organisation. Du kommer samarbeta tätt tillsammans med kunder, VD och nyckelpersoner i Naijbetong.

Dina arbetsuppgifter
  • Projektleda etableringen av en ny produktionsanläggning
  • Skapa förutsättningar för effektiva, säkra och hållbara produktionsflöden
  • Sätta processer, rutiner och lämpliga stödsystem
  • Köpa in produktionsutrustning, material och tjänster
  • Säkerställa att lag- och kundkrav upprätthålls
Du har erfarenhet som ledare vid etableringar av produktionsanläggningar eller som den sammanhållande kraften i större projekt. Du har en god förståelse för tillverkningsprocesser och logistiska flöden samt kunskaper inom förbättrings- och utvecklingsarbeten. En bakgrund från bygg-/betongbranschen är en fördel.

Branschen har höga krav på kvalitet, miljö- och hållbarhet, därför värderas ett stark engagemang inom detta område. Du är en van affärssytemanvändare och ser möjligheterna med digitalisering i en verksamhet. Vi tror du har en teknisk utbildning med fördel inom bygg. Högskola och projektledarutbildning är meriterande men inget krav.

Som person är du en naturlig ledare med tydligt mål- och kundfokus. Du agerar alltid för företagets bästa och är affärsmässig i dina beslut. Andra uppfattar dig som pålitlig, duktig på att organisera och som en handlingskraftig problemlösare. Du får det att hända tillsammans med din kollegor.

Vi kan erbjuda dig en sällsynt spännande utmaning i ett entreprenöriellt företag med korta beslutsvägar och ett starkt varumärke. För rätt person finns på sikt stora utvecklingsmöjligheter inom koncernen. Vi ser helst att du har en lokal förankring och bor inom rimligt avstånd från Smålandsstenar.

Har du frågor kring tjänsten tveka inte att höra av dig till Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.

Välkommen med din ansökan!
NaijBetong logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 maj 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

NaijBetong I Skeppshult startade 2014 och producerar prefabricerade betongelement. Företaget har 30 anställda och omsätter ca 60 miljoner. Våra kunder omfattar allt ifrån traditionella byggbolag till stora företag inom samhållskritisk infrastruktur. Företaget ingår i Naijföretagen som omsätter ca 400 miljoner. Koncernen har ca 100 anställda och består av de 4 systerbolagen, NaijBygg, NaijBetong, NaijTeknik och Västsvensk Brunnsborrning. För mer information om företaget se: www.naijbetong.se