Hoppa till innehåll
Elservice i Hallsberg AB logotyp

Brand och Säkerhetstekniker

Publiceringsdatum
29 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Göran Lindh
Email
Telefon
Brand och säkerhetstekniker
till Elservice i Hallsberg AB


Vi söker nu en strukturerad person till den tjänsten. Det är en fördel om du trivs i en roll med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter, och du får gärna motiveras av att få ta eget ansvar och av att vara en viktig kugge i vårt team.

Att jobba som Brand och säkerhetstekniker består främst av att ansvara för och utföra funktionskontroller gällande brandlarm och sprinkler hos våra kunder. Tjänsten är på heltid och du kommer att ha ansvar under frihet i din roll vad gäller arbetsupplägg.

Det här jobbet passar dig som framför allt är strukturerad i de arbetsuppgifter du tar dig an. Du bör ha erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare och vi tar för givet att du är en tålmodig och prestigelös person som är mån om att göra ett bra jobb.

Anställningen

Anställningsavtalet avser tillsvidareanställning av arbetstagaren med tillträdesdag den xxxx-xx-xx. Anställningen avser heltidsarbete 40 timmar per vecka. Arbetstagaren anställs som tekniker.

Om tjänsten

Som brand och säkerhetstekniker får
du med stor frihet och eget ansvar att utföra kontroller och utveckla kundens säkerhetslösningar för brandlarm -och sprinklersystem samt översyn av anläggningens fuktion. I din roll tar du ett helhetsgrepp över vårt kunduppdrag, du ansvarar även för rapportering till kund gällande utförda kontroller, samt om behov uppstår föreslå förbättringsförslag. I din roll ingår även att ta fram underlag för konstruktion och ritningar. Du blir en av företagets synliga företrädare och rapporterar i din roll direkt till platschefen för Elservice i Hallsberg.

Då rollen innebär bredd i arbetsuppgifter av både teknisk och operativ karaktär varför rollen kräver en prestigelöshet och en affärsmässig och driven inställning. I rollen utgår du från vår verksamhet i
Hallsberg.

Elservice tillsammans med kollegorna inom Vesamgroup erbjuder sina kunder heltäckande kunskap inom installation och service för funktionskritiska installationer inom säkerhet och brand, el, automation, styr
& regler och ventilation för att ge våra kunder mervärde och konkurrenskraft.

Vi
erbjuder dig möjlighet att få förmånsbil tex ID04 eller Caddy med gällande förmånsvärde enligt skatteverket, alternativt servicebil.

Vi söker dig som

har gymnasial utbildning

har erfarenhet av att arbeta som

har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift

har god datorvana.

Det är meriterande om du

Har personcertifiering inom brand och säkerhet som visar på att du har den kompetens som krävs. Eller lång erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Vi erbjuder dig att jobba i ett stabilt och framgångsrikt företag tillsammans med kunniga medarbetare

Vi ser fram emot din ansökan senast

Ansökan skickas via mail till goran@elservice.se

Kontaktperson: Göran Lindh

Tele. 070-542 50 05
Elservice i Hallsberg AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 juni 2024 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren