Hoppa till innehåll
Nobeli Business Support AB logotyp

Säkerhetstekniker

Publiceringsdatum
30 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Roger Karlsson
Telefon
Ansök nu
Är du en duktig säkerhetstekniker med erfarenhet av inbrottslarm, passagekontrollsystem, kamerabevakningssystem och brandlarm och dessutom vill jobba på ett expansivt företag? Eller är du elektriker idag och vill vidareutveckla dig till säkerhetstekniker?

Nobeli levererar säkerhetslösningar till verksamheter som har högt ställda krav på säkerhet, exempelvis till försvarsindustrin. Vi växer just nu tillsammans med våra ägare och behöver därför stärka vår verksamhet med flertalet säkerhetstekniker. Så varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifterna består av installation, driftsättning, programmering och dokumentation av säkerhetstekniska lösningar såsom brand, inbrottslarmsystem, CCTV, passagekontrollsystem, låssystem. I rollen ingår också att säkerställa att beställningar och uppdrag levereras enligt de krav och önskemål kunderna ställer samt felsökning och underhåll av säkerhetstekniska lösningar.

Vem är du?

Du har god kunskap och tidigare erfarenhet av installation, driftsättning och felsökning av svagströmsanläggningar alternativ tidigare erfarenhet som elektriker. Vi ser också att du kan ta till dig dokumentation på ett bra sätt samt har förmågan att på ett fackmannamässigt sätt upprätta dokumentation efter eget utfört arbete.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du kan samarbeta med andra kollegor likväl som du kan arbeta självständigt. Då du är ett ansikte utåt för verksamheten är det viktigt att du är utåtriktad och har en god kommunikativ förmåga. Vi ser också att du är ansvarstagande samt van att lösa problem.

Det är meriterande om du har:
  • Tidigare kunskap om säkerhetsbranschens normer, standarder och regelverk samt innehar branschrelaterade certifikat.
  • Jobbat med säkerhetstekniska system.
Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift och har goda kunskaper i engelska språket.

Placeringsort kan vara Karlskoga eller Örebro.

Rollen kräver svenskt medborgarskap samt att du uppfyller kraven för säkerhetsprövning.
Nobeli Business Support AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Med ett ursprung i försvarsindustrin erbjuder Nobeli sina kunder med högt ställda krav helhetslösningar inom säkerhetstekniska lösningar, dokumenthantering och lön. Nobeli driver och förvaltar även det fina och anrika Bofors Hotel. Nobeli grundades 1999 av nuvarande ägare BAE Systems Bofors och Saab Dynamics.

Företaget har 150 medarbetare med en omsättning på ca 230 miljoner och finns i Karlskoga, Örebro och Linköping. Läs mer på www.nobeli.se.

Vår verksamhet växer nu i takt med våra ägare och vi har ett stort behov av att rekrytera nya medarbetare inom flera av våra olika verksamheter för att möta den ökade efterfrågan.

Nobeli erbjuder utvecklande uppdrag i nära relation med kollegor och kunder. Då företaget befinner sig i en expansiv fas får du ta stort eget ansvar samtidigt som vi prioriterar kompetensutveckling, resurser och stöd för att du ska lyckas och utvecklas i din yrkesroll. Vår värdegrund är viktig för oss och den bygger på respekt och omsorg för kunden, affären och varandra.

Som anställd hos Nobeli erbjuds du en inkluderande arbetsmiljö där du får vara med och bidra till den framtida utvecklingen. Du erbjuds även ett stort utbud av förmåner via förmånsportalen Benify såsom bl.a. friskvårdsbidrag, löneväxling till pension och olika rabatter.