Hoppa till innehåll
Kjells Vapen AB logotyp

Vapentekniker sökes till Kjells Vapen AB

Sista ansökningsdag
29 september 2024 (28 dagar kvar)
Publiceringsdatum
30 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en person som brinner för precision, teknik och hantverk? Har du ett genuint intresse för jaktredskap och en passion för att skapa produkter av högsta kvalitet? Då är det dig vi söker!

Vad innebär tjänsten?

Som vapentekniker hos Kjells Vapen AB kommer du specialiserar dig på att reparera och anpassa/justera olika typer av vapen. Denna roll kräver en kombination av teknisk expertis och praktiska färdigheter inom områden som metallbearbetning, träbearbetning, och precisionsteknik. Arbetsuppgifterna varierar stort, från enklare reparationer till mer komplexa uppgifter som innefattar tillverkning och finjustering av vapendelar.

Är det dig vi söker?

För att lyckas i rollen som vapentekniker krävs det en god förståelse för mekanik, precisionsteknik och materialkunskap. Dessutom är erfarenhet av att använda olika verktyg och maskiner från handverktyg till avancerade maskiner så som svarv, fräs och svets avgörande.

I denna rekrytering är vårt fokus att hitta rätt person! Vi anser att tidigare erfarenhet som vapentekniker inte är ett krav, men det är naturligtvis en fördel om du har det. För att lyckas i rollen krävs att du har gedigen erfarenhet inom traditionellt verkstadsarbete med goda kunskaper om olika material och verktyg, samtidigt som du har ett starkt intresse för jakt eller sportskytte. Det viktigaste för oss är din inställning och ditt intresse för det arbete du ska utföra. För att trivas i arbetet behöver du känna ett stort ansvar för ordning och reda samt kunna arbeta självständigt utefter dina kunders arbetsordrar.

Ansökan

Du gör din ansökan längst ned i annonsen. Vi vill att du bifogar CV samt personligt brev där du redogör varför du är relevant för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Har du har frågor kring tjänsten? Vänligen kontakta ansvarig rekryterare Lina Melltoft på 072 254 62 71 alternativt på lina.melltoft@lernia.se.

Vid ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Lernia är vägen framåt

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
Kjells Vapen AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 september 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Kjells Vapen AB är en naturlig samlingspunkt för jägare, hundförare och vildmarksintresserade. Med en lång tradition av att erbjuda högkvalitativa produkter och förstklassig service har vi blivit en självklar destination för alla som delar vårt intresse.