Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Elkonstruktör till Skaraborg

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en elingenjör som vill arbeta med elkonstruktion hos ett litet företag med mycket flexibilitet? Om du även är bra på att ta ansvar och ägandeskap i ditt arbete samt har förståelse för konsultverksamheten så är det dig vi söker här!Om tjänsten

Nu söker vi en elingenjör åt vår kund EPC för att bygga upp deras team. Med över 25 års erfarenhet i branschen tar sig EPC an komplexa utmaningar inom industriell el. Dem är ca 8 medarbetare med omfattande bakgrund från arbete med offshore-, läkemedels- och industrianläggningsteknik med god kunskap av komplex byggnadsdesign inom modulära produktionsanläggningar.

Ingenjörerna på EPC är specialiserade på design och konstruktion av modulära lösningar och EPC group har haft ledande projektroller i flera modulprojekt hos samarbetspartners. Vi söker nu en junior elingenjör som ska arbeta på projekten med elkonstruktion initialt. Vad för projekt man arbetar med kan skilja sig beroende på placering och behov. I dagsläget finns det tre kontor belägna i Lidköping, Skövde och Mariestad, där ambitionen är att finna nya medarbetaren nära ett av kontoren för att få rätt förutsättningar och onboarding vid start.

Det kan förekomma resor runt Sverige, beroende på vilket projekt man arbetar på. Vissa projekt kan kräva belastningsregister.

Du erbjuds
En arbetsplats med mycket kompetens och intressanta projekt.
En dedikerad konsultchef som ständigt följer din utveckling i karriären.Kvalifikationer
  • Har en teknisk utbildning inom el eller motsvarande erfarenhet som vi bedömer likvärdig
  • Bor nära ett av EPCs kontor för att få rätt förutsättningar vid introduktion
  • Har stort tekniskt intresse och vill arbeta med elkonstruktion
  • Obehindrade kunskaper i svenska, i tal och skrift

Det är meriterande om du har

  • Erfarenhet av att arbeta i något ECAD program
  • B-körkort

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Ambitiös
  • Organiserad
  • Ansvarstagande
  • Förändringsbenägen
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 september 2024 (44 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se