Hoppa till innehåll
Swedish Match logotyp

Automationsingenjör

Ansök nu

Automationsingenjör
Kungälv

Söker du nya utmaningar och vill arbeta i en fabrik som är i ständig utveckling? Då ska du läsa vidare om denna spännande roll som automationsingenjör på Swedish Match.

Som automationsingenjör hos oss arbetar du med att utveckla och kvalitetssäkra ny och befintlig produktions- och processutrustning, tillsammans med tre kollegor. Du blir en nyckelspelare då du kommer medverka i nya projekt i ett tidigt stadie, där du bevakar krav och förutsättningar från både produktion och underhåll. Hos oss får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken samt vara med att påverka vår framtida vision, där vi aktivt arbetar med digitalisering och energieffektivisering för att bli bäst på det vi gör. 

Vad har Patrik Harrysson, automationsingenjör, att säga om tjänsten och företaget?

"Jag har arbetat på Swedish Match sedan januari 2022. Jag sökte jobbet för att jag kände mig klar som leverantör och ville testa ”andra sidan”, dessutom hade jag hört mycket gott om företaget som arbetsgivare. Det mest stimulerande med jobbet är att få vara med att ta fram koncept för kommande teknikinnovationer.

Swedish Match är en trevlig arbetsplats, alla hälsar och är hjälpsamma. Det har varit enkelt att komma in arbetet. Stämningen är lättsam och enkel och kollegorna är lyhörda och måna om varandra."

Arbetsuppgifter

  • Agera stödfunktion till vår produktion och driva utvecklingen av vår fabrik
  • Utveckla, implementera och underhålla applikationer och system
  • Dokumentation av förändringar i såväl text som ritningar
  • Utveckla och effektivisera produktionsanläggningar och fastigheten

Din profil
Till rollen som automationsingenjör söker vi en strukturerad, noggrann och ansvarsfull lagspelare. Du har lätt för att hitta lösningar och vågar prova nya idéer.Du har flera års erfarenhet inom automation och ett gediget teknikintresse. Du är utbildad civil- eller högskoleingenjör med inriktning automation, alternativt har du på annat sätt skaffat dig motsvarande kunskap och erfarenhet inom process- eller industriautomation.

För att axla rollen och snabbt komma in i dina arbetsuppgifter har du erfarenhet av system som:

  • PLC-system från Siemens S7/Tia - SAIA - ELAU
  • Servo drivsystem Siemens
  • Vision system ex. Cognex
  • HMI-, eller SCADA system Siemens Win CC - WebPort, Ignition
  • DCS från ABB 800xA/SattLine, Siemens PCS7

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Malou Magnusson, 0707-588745, och Josefine Petersson, 0702-501429, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om Swedish Match
Swedish Match utvecklar, tillverkar och säljer kvalitetsprodukter under marknadsledande varumärken inom produktsegmenten Rökfria produkter, Cigarrer och Tändprodukter. Tillverkning sker i sju länder och försäljningen är störst i USA och Skandinavien. Swedish Match är ett dotterbolag till Philip Morris International sedan november 2022 och har totalt 7523 medarbetare. Med ett flexibelt, innovativt och hållbart tillvägagångssätt arbetar vi med att ha rätt strategi, människor, kompetenser, produkter och struktur på plats. Allt för att snabbt kunna möta förändrade marknadsförutsättningar.

Swedish Match logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 maj 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup