Hoppa till innehåll
Unjo AB logotyp

Junior mjukvaruutvecklare

Publiceringsdatum
10 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Junior mjukvaruutvecklare för inbyggda system till Göteborg

Är du i början av din karriär och vill arbeta på en spännande arbetsplats med tekniskt intressanta projekt? Då tjänsten som junior utvecklare för inbyggda system vara något för dig!

Vi erbjuder
Som mjukvaruutvecklare blir du en del av ett snabbväxande företag inom området kundanpassade motorsystem för elmotorer, och vi ser inga hinder att fortsätta växa. Våra produkter ligger i teknikens framkant och våra kunder finns inom många områden såsom förnybar energi, avancerade klimatsystem, automationsteknik, elektrifiering och annat kul.

Vi kan erbjuda dig som mjukvaruutvecklare möjligheten att få jobba med intressanta och utvecklande uppgifter i varierande och utmanade projekt. Våra kärnkompetenser i bolaget ligger inom hård- och mjukvaruutveckling, reglerteknik, projektledning, regulatoriska krav, applikationsexpertis och kundanpassning. Med mer än två tredjedelar av personalen inom produktutveckling har vi på Unjo ett av de största ingenjörsteamen helt fokuserat på att ta fram kundanpassade motorstyrningslösningar av hög klass.

Vi erbjuder dig som medarbetare en kreativ och omväxlande arbetsmiljö, ett härligt team med medarbetare som älskar utmaningen att utveckla motorstyrsystem för elmotorer, en möjlighet att få påverka ett företag i tillväxt samt bli en betydande del av vår framgång. Antar du utmaningen? 

Vad har Björn Karlsson, mjukvaruchef på R&D, att säga om hur det är att jobba på Unjo? 

"Som ett litet bolag kan vi vara snabbfotade, snabba beslut och snabbt till prototyp. Man kommer nära alla olika delar av verksamheten inklusive bolagets ledning och har stora möjligheter att påverka t.ex. arbetssätt och strategier.

Vi jobbar med intressant teknik, det finns roliga saker att lära och fina möjligheter att utvecklas. Det är bra stämning, lätt att lära känna folk och man ställer upp för varandra.

Vi har kunder inom flera olika branscher vilket gör att man får se olika produkter och tekniker. Våra bra labbresurser gör att vi kan testa ”allt möjligt” med motorer, både små och stora."

Dina arbetsuppgifter

  • Utveckla mjukvara inom reglerteknik och digital signalbehandling, direkt eller indirekt för styrning av elmotorer
  • Programmering, främst i C, för inbyggda system i elektronikprodukter som används till motorstyrsystem
  • Knyta ihop funktioner som olika kommunikationsstandarder hanterar, t.ex. CAN, Ethernet eller MODBUS
  • Hantera API, inbyggda GUI genom t.ex. webb- eller kundapplikationer
  • Bygga testskript i Python PC-miljö
  • Arbeta i projektform i tvärfunktionella grupper

Din profil och bakgrund

  • Master eller Bachelor of Science examen från data, elektro eller teknisk fysik
  • Goda kunskaper inom C-programmering inom inbyggda system, erfarenhet är meriterande
  • Positionen kräver förståelse för hur man systemerar/bygger upp mjukvara och kunskap om hårdvarunära mjukvara i inbyggda system
  • Förståelse för interaktionen mellan mjukvara och digital/analog hårdvara
  • Erfarenhet av mätteknik, labbarbete och förmåga att göra självständiga analyser är uppskattade kunskaper
  • Du är strukturerad, tycker om att lära dig och gillar att ha ordning och reda omkring dig och i dina projekt
  • Du har lätt för att kommunicera och jobba ihop med både medarbetare och ibland även kunder

Kontakt och ansökan
För frågor om tjänsten kontakta Björn Karlsson, mjukvaruchef, på +46 709 346647.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om Unjo
Unjo är ett snabbväxande företag som sedan 1996 utvecklar, konstruerar, tillverkar och levererar kundanpassade motorstyrningar och motorstyrsystem. Vi har en unik position och är idag ett ledande företag inom området kundanpassade motorstyrsystem med två tredjedelar av personalen inom FoU. Väldigt få företag kan matcha vår kompetens eller vår kapacitet att skapa den optimala lösningen till varje kund. 

Vi baserar våra lösningar på våra kärnkompetenser inom hård- och mjukvarukonstruktion, reglerteknik, projektledning, regulatoriska krav, applikationsexpertis och kundanpassning. Vår strävan är att skapa den optimala lösningen i varje kundanpassad motorstyrningsapplikation, genom att möta våra kunders högt ställda krav på kostnadseffektivitet och teknisk prestanda.

Vi har levererat en stor mängd olika motorstyrningsprojekt till olika industrier som spänner från medicinteknik till automatisering och försvar/flygindustri, från konsumentprodukter och bilindustri till fastighetsautomation och elektriska handverktyg. 

Unjo ska vara den naturliga partnern för kundanpassade motorstyrningsapplikationer till krävande kunder med höga tekniska behov. Vi förstår våra kunders behov baserat på vårt helhetsperspektiv och unika kunskap inom motorstyrsystem.

Läs mer om oss på https://jobs.unjo.com

Unjo AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 maj 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup