Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Projektledare till Envac Sweden

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Logga



Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du projektledare inom bygg eller liknande bransch och vill komma till ett marknadsledande företag med spännande teknik och modernt miljötänk? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Företagspresentation
Vi är stolta uppfinnare av sopsugen och ett av de mest innovativa företagen inom den globala industrin för automatiserad insamling av avfall. Vi leder utvecklingen av framtidens återvinning och resurssmart avfallshantering. Vår vision är att skapa smartare städer, förbättra livskvalitén idag och lämna en grönare planet för kommande generationer.

Envacs smarta sopsugssystem bidrar till väsentligt färre sopbilar, minskade utsläpp och en tystare gatumiljö. På så sätt blir städerna grönare, renare och mer hållbara.

I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Mjölby och är cirka 130 anställda.

Rollbeskrivning
Som projektledare har du en ledarroll med fullt ansvar och mandat att leda och driva projekt inom projektbeställningens ramar, med syfte att nå projektets uppsatta mål.

Du ansvarar för planering, budget och tidplan för dina projekt och leder uppdragen genom de olika faserna från start till mål.

Rollen innefattar bland annat:
* Projektering
* Byggmöten
* Materialbeställning
* Dialog med UE: s
* Driftsättning / besiktning

I arbetet har du stöd från kompetenta kollegor i den egna organisationen med bland annat andra projektledare, designavdelning och automationsingenjörer.


Personprofil
Vi söker dig som idag är Projektledare inom byggbranschen eller en liknande bransch där du driver projekt från start till mål. Du har vana vid att ha flera projekt igång samtidigt i olika faser.

Kompetenser:
* Budgetansvar
* Läsa ritningar
* Entreprenadjuridik i form av AB04, ABT06, BAS-U och BAS-P
* ÄTA hantering
* B-körkort

Personliga egenskaper:
* Stark vilja att lära sig, utvecklas och förbättra
* Lösningsorienterad
* Strukturerad och noggrann
* Självständig
* Nyfiken
* Drivande och inte rädd för ansvar

Tillsammans med ett team av engagerade och ambitiösa kollegor kommer du att arbeta med en tjänst som är högt efterfrågad på marknaden. Vi har många spännande projekt framför oss, både med kunder inom privat och offentlig sektor.


Övrigt
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid och tillsvidare (med start provanställning a 6 mån)
Arbetstid: Kontorstider, flextid
Arbetsplats: Kämpegatan 8, Göteborg

I den här rekryteringen samarbetar Envac Sweden med PerformIQ. Vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mattias Söderberg på mattias.soderberg@performiq.se vid eventuella frågor gällande rekryteringsprocessen.

Välkommen med din ansökan!


PerformIQ logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 september 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.