Hoppa till innehåll
Espresso House Sweden logotyp

Skicklig ledare till Espresso House, District Manager, vikariat

Publiceringsdatum
12 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Allt startade år 1996 i den skånska staden Lund av två eldsjälar. Det var på Kyrkogatan vi slog upp dörrarna till den första coffee shopen. Idag drivs Espresso House av cirka 5000 fantastiska medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland. Vi är Nordens största coffee shop kedja med cirka 450 coffee shops och ambitionen att bli ännu större.

Vi söker nu dig som är redo att anta utmaningen som vikarierande District Manager. Du är en ansvarstagande och målinriktad person som ser människan, värderingar och kultur som den självklara vägen till ett lyckat och långsiktigt resultat.

Mer om rollen

Rollen erbjuder en spännande möjlighet att få vara med och påverka vår resa framåt.

Som District Manager är du drifts- och resultatansvarig för 10 coffee shops som är belägna i norra Halland som Varberg, Kungsbacka, Falkenberg samt Göteborg och Landvetter.

Tillsammans med ditt team bestående av Coffee Shop Managers driver ni distriktets kvantitativa, kvalitativa och ekonomiska resultat framåt. I ditt dagliga arbete följer du upp, stöttar och coachar dina Coffee Shop Managers till att nå sina mål. Att skapa ett välmående team, förbättring och lönsamhet är ett stort fokus, varav du kommer att ha utrymme för att genomföra dina initiativ och tankar. I denna roll har du möjlighet att utgå från vårt servicekontor i Göteborg eller annan ort lämplig för resor inom distriktet och rapporterar till Regional Manager.

Vad kan du erbjuda oss?

Vi söker dig som har en förmåga att omsätta både hjärta och hjärna till konkreta resultat. Du har lätt att skapa förtroende och inspirera medarbetare och du drivs av att skapa förändring genom människor. Vidare har du en mycket god ekonomisk förståelse, men framförallt förmågan att omsätta analys till handling.

För att lyckas i rollen krävs det att du har arbetat som ledare i några år med både resultat- och personalansvar. Du har dokumenterade goda resultat. Har du arbetat i en liknande bransch (inom Retail/hotell och restaurang) är detta högst meriterande. B-körkort är ett krav då resor och andra aktiviteter är en del av tjänsten. Då denna roll omfattar coffee shops på flygplats, så kommer du genomgå en bakgrundskontroll som en del av den här rekryteringen där förekomst i juridiska register som t.ex belastningsregistret, kommer ingå.

Vad kan vi erbjuda dig?

Espresso House är ledande inom branschen vilket betyder att du är en del av ett framgångsrikt företag med många utvecklingsmöjligheter.

Vi satsar på våra medarbetare och det finns många möjligheter att växa hos oss. Espresso House är ett företag som kännetecknas av en stark kultur. Vi är stolta över det vi gör, vi är här för och tack vare våra människor, gäster, kollegor, kaffebönder och samarbetspartners.

Övrigt:

Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten är ett vikariat på heltid.

Välkommen med din ansökan!
Espresso House Sweden logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Låt oss blicka tillbaka till när allt började, den där tisdagsmorgonen i Lund 1996. Det var dagen då dörrarna öppnades till Espresso House första coffee shop och vad som skulle komma att bli ett helt nytt svenskt livsstilskoncept. Skaparna bakom konceptet var de två studenterna Charles och Elisabeth Asker. Mycket har hänt sedan den där morgonen på Kyrkogatan i Lund 1996. Från ett företag bestående av 1 coffee shop och Charles och Elisabeth, till att idag innefatta över 400 coffee shops och fler än 3500 Baristor. Espresso House familjen blir större och större för varje ny coffee shop vi öppnar. Från den första koppen kaffe som serverades i Sverige till att idag servera kaffe till gäster i Norge, Finland, Danmark och Tyskland. Resan har bara börjat, för på Espresso House tycker vi att alla förtjänar riktigt bra kaffe och det är vårt mål att visa världen vad en kaffeupplevelse i världsklass handlar om.