Hoppa till innehåll
Oddwork logotyp

Teknisk säljare till Pumpab AB // Göteborg

Publiceringsdatum
08 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Mattias Marberg
Telefon
Ansök nu
Vill du få utlopp för din passion för försäljning och växa tillsammans med ett nytänkande företag? Se hit!

Om rollen
Till vårt kontor på Marieholmsgatan 10 söker vi nu dig som är redo att sprida vidare ordet om Pumpab på marknaden. Här kommer du att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och bli en viktig pusselbit på vår expansiva resa. En viktig del är offert och projektarbete och du kommer ringa telefonsamtal och hålla i personliga möten, men också delta i mässor, event och utbildningar. Det innebär att du kommer få resa en del, främst inom Sverige.

Vi söker dig som...
... har ett driv som smittar av sig! Du brinner för mänskliga relationer och balanserar skickligt mellan självledarskap och teamwork. Med ditt sinne för kvalitet nöjer du dig inte med något halvdant. Nej, om något ska göras, ska det göras ordentligt. Du är helt enkelt en riktig go-getter med en hunger som driver affärer in i mål. Och så har du givetvis ett tekniskt intresse. Pumpar, tänker du, tell me more!

Våra önskemål till dig:
  • Du har tidigare erfarenhet av att arbete med försäljning, gärna tekniskt inriktad
  • Du har B-körkort
  • Du kan tala och skriva på både svenska och engelska
  • Du har teknisk utbildning eller branscherfarenhet

Varför Pumpab?

Pumpab är ett systerbolag till Procab, företaget som älskar flow. Ja, det är praktiskt taget vad vår affärsverksamhet bygger på: att leverera utrustning och specialanpassade pumpar samt kunskap därom för att på så sätt förbättra flöden i våra kunders anläggningar med fokus runt tankparker. Med kunskap, förtroende och hjälpsamhet som ledstjärnor jobbar vi tillsammans mot våra mål - utan att glömma bort att ha roligt längs vägen. Vi vill växa i långsiktiga relationer med våra kunder, leverantörer och inte minst våra anställda. Därför ger vi dig stora möjligheter att påverka både vår och din egen framtid. Om du vill spendera din vardag med ett sammansvetsat och prestigelöst kontor och ta del av en engagerande tillväxtresa - då är vi platsen du söker. Vi ser fram emot din ansökan!


START
: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Mattias Marberg, mattias.marberg@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: Urval sker löpande

Som ledande byrå inom employer branding och rekrytering är vi här för att revolutionera vår bransch, matcha talanger med företagskulturer och stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Nyfiken på att veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här eller hitta fler karriärmöjligheter här.
Oddwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 maj 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren