Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
14 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Innesäljare till Göteborg

Vi söker en engagerad innesäljare till vår tekniska support. Här blir du företagets ansikte utåt, får möjlighet att bidra till vår utveckling och blir en nyckelkomponent i att leverera överlägsen service till våra kunder. Vi söker dig som brinner för att hjälpa andra och har en stark drivkraft. Låter det som du?

JEFF Electronics är det agila företaget med stort hjärta som vill förändra landskapet för energieffektivitet och kundnöjdhet. Med ett stadigt fokus på innovation och samarbete har vi varit ledande inom utvecklingen av styr- och övervakningssystem sedan 1974. Vi strävar efter att skapa en grönare värld genom att erbjuda skräddarsydda lösningar som maximerar komfort och minimerar energiförbrukningen. Hos oss är passionen att förbättra för vår planet lika stark som vår vilja att skapa nöjda kunder.

Vi erbjuder
I rollen som innesäljare erbjuder vi dig en dynamisk och utvecklande arbetsmiljö med ett brett spann av arbetsuppgifter. Du kommer att ingå i vårt supportteam där alla har en hög känsla för service och arbetar för att möta våra kunders behov. På JEFF är alla lika viktiga och vi arbetar tillsammans och stöttar varandra. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete och där vi delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Självklart har vi även schyssta villkor för dig som anställd och ger dig möjlighet att utvecklas och växa i din roll. Vi bryr oss om våra kollegor och gillar att fira våra framgångar. 

Vad tycker Anders Lagerberg, försäljningsansvarig för kulturfastigheter, om livet på JEFF?

"Jag har fått äran att arbeta på JEFF Electronics i snart tre år. Tack vare att jag började som supporttekniker har jag fått se hur vi verkligen hjälper våra kunder. Idag fokuserar jag mer på framtida strategier gällande försäljningen för hela marknaden av kyrkobyggnader. Det jag finner mest stimulerande med jobbet är att få hjälpa våra kunder bevara kyrkorna och samtidigt spara energi.

Vi har en familjär och härlig stämning på kontoret och det finns en generell ”pep-känsla” vilket alltid är härligt! Alla kommer med en god energi som gör en glad, det är precis den känslan man vill ha när man kommer till jobbet."

Ansvarsområden
Dina ansvarsområden som innesäljare innefattar rådgivning och teknisk support genom inkommande och utgående kundsamtal där du introducerar kunderna till våra tilläggslösningar. Förutom inkommande kundkontakter via telefon och mail arbetar du proaktivt med att bearbeta våra befintliga kunder. Som innesäljare ser vi att du möter våra försäljningsmål och säkerställer den bästa möjliga kundupplevelsen.

Vad har din blivande chef Mia Andersson, Customer Experience Manager, att säga om tjänsten och företaget?

”Som chef är min absoluta prioritet att mina kollegor känner sig stöttade, inspirerade och motiverade i sitt arbete.

För mig är det inte bara viktigt att nå resultat, utan även att vi gör det på ett sätt som är hållbart och med en känsla av gemenskap. Jag tror starkt på att vara en närvarande chef som lyssnar på behov och synpunkter och som ger stöd för att lyckas tillsammans. Jag vill bygga ett team där vi håller oss fokuserade och organiserade, där struktur och tydlighet är nyckeln till framgång.

Jag tror på att skapa en positiv arbetsmiljö där kreativitet och innovation uppmuntras och där alla är med och bidrar till vår gemensamma framgång.”

Om dig
Till rollen som innesäljare söker vi en hjälpsam, analytisk, lösningsfokuserad person som älskar att bygga långsiktiga relationer genom att kommunicera och vägleda kunderna till en lösning på ett övertygande sätt. Vidare gillar du nära samarbeten med dina kollegor, är positiv, har ett eget driv och vill vara med och göra skillnad. Vi ser även att du är strukturerad och kan prioritera dina egna arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Du har ett stort tekniskt intresse och några års erfarenhet av kundsupport och/eller försäljning, gärna inom B2B.

Din bakgrund

  • Tidigare erfarenhet från kundsupport och/eller försäljning
  • Teknisk erfarenhet och/eller en bred teknisk förståelse, meriterande med teknisk utbildning
  • Du är van vid att kommunicera med kund både på svenska och engelska
  • Tidigare erfarenhet av att utveckla och stärka befintliga kundrelationer
  • Meriterande om du är van vid att arbeta i CRM-system

Kontakt och ansökan
För frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryteringskonsult Mattias Lyckberg, 0733-336080, på Intenso Teknikrekrytering. För frågor om tjänsten kontakta Mia Andersson, 0703 612189, på JEFF Electronics.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
JEFF Electronics är ett stabilt techföretag som utvecklar lösningar för energi och klimatstyrning. Vi har inom bolaget hela värdekedjan från produktutveckling och tjänstepaketering till löpande drift och tillverkning av kunders produkter. På flera affärsområden är vi idag marknadsledande och ser nöjda kunder och medarbetare som nyckeln till framgång. Hos oss är beslutsvägarna korta och vi brinner för att hitta lösningar inom framtidens lösningar för en mer hållbar vardag. Vi är 22 anställda i företaget och har nyligen flyttat till nya fina lokaler i Sisjön/Göteborg.

Läs mer på: www.jeff.se

JEFF Electronics - För en grönare värld, effektivare lösningar och nöjdare kunder.  

Jeff Electronics AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 juni 2024 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup