Hoppa till innehåll
Meritmind AB logotyp

Redovisningsekonom, Göteborg

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Meritmind söker en senior redovisningsekonom för ett konsultuppdrag hos vår samarbetspartner i Göteborgsområdet. Uppdraget, som är på heltid, förväntas starta i slutet av augusti och löper ca 1,5 år. Här får du möjlighet att vara en del av ett större team och arbeta i ett globalt bolag!

Huvudsakliga arbetsuppgifter som senior redovisningsekonom
I rollen som senior redovisningsekonom arbetar du brett med redovisningen för 3 internationella bolag. Dina huvusakliga arbetsuppgifter består av:

  • Löpande redovisning
  • Moms- och skattedeklarationer
  • Valutaomvärderingar
  • Bokslut (månad och år)
  • Finansieringsfrågor

Kvalifikationer och erfarenhet:
För att lyckas i uppdraget ser vi att du har flerårig erfarenhet av liknande roll inklusive bokslut, skatt och moms, samt att du tidigare arbetat med IFRS. Har du erfarenhet av US GAAP ser vi det som meriterande.

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som har ett stort eget driv och flexibilitet. Du är självgående och trivs i en föränderlig miljö med stora tillväxtmål.

 

Placeringsort: Göteborg

I detta konsultuppdrag samarbetar kunden med Meritmind.

Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi erbjuder tjänster inom förändringsledning, rekrytering, konsultlösningar och kompetensutveckling. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk inom ekonomi. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget ca 370 anställda och omsätter ca en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan:

För mer information om konsultuppdraget är du välkommen att höra av dig till konsultchef Sofia Skywell på telefon:0700 921530 eller till sofia.skywell@meritmind.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV och det är endast möjligt att bifoga ett dokument.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

Meritmind AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 september 2024 (55 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren