Hoppa till innehåll
OIO logotyp

Revisorassistent till familjeägda KC Audit

Ansök nu
Om tjänsten
Vi söker tillsammans med vår partner KC Audit en revisorassistent med start i oktober. Rollen passar dig som har en utbildning inom ekonomi och vill ta nästa steg i din karriär inom revision hos ett mindre familjeägt bolag med stora utvecklingsmöjligheter. Din ambition bör vara att bli auktoriserad revisor och du kommer ett erbjudas en gedigen utbildningsplan för att få rätt förutsättningar att utveckla dina kunskaper och nå målet att bli auktoriserad. Din första tid kommer att präglas av ett stort fokus på utbildning i kombination med att stegvis växla upp i arbetsuppgifterna där du med tiden kommer att bli mer självständig och ta mer ansvar.

Du kommer att jobba i ett litet team där det finns mycket kompetens att ta del av men även stöttning. Med bakgrund till att det är ett mindre bolag kommer det även finnas möjlighet till en större bredd i rollen. Fokuset kommer att vara kring revision av kundernas räkenskaper och förvaltning men även tillhörande administration och förbättringar i verksamhetens processer.

Sammanfattningsvis kommer dina arbetsuppgifter innebära:
 • Revision av kunders räkenskap och förvaltning
 • Löpande bokföring
 • Mindre utredningar
 • Utföra inventering/stickprov hos kund
 • Rådgivning till kunder samt medverka på kundmöten
 • Övrig administration som bland annat upprätta protokoll, bolagshandlingar, skicka in handlingar till bolagsverket, penningtvättsuppgifter, bilda nya bolag åt kund och upprätta avtal
Vi söker dig som
 • Har relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi mot redovisning/revision
 • Har tidigare erfarenhet av att jobba med bokföring från till exempel ett deltidsjobb under studierna eller har hunnit jobba 1-2 år efter studierna
 • Talar och skriver flytande svenska och engelska
Vi söker dig som är noggrann och har en stark analytisk förmåga. Du bör vara nyfiken som person och vågar ställa frågor. Det allra viktigaste är att du har ett genuint intresse för revision och uppskattar att grotta ner dig i olika frågeställningar där du hämtar kunskap i lagtexter och böcker. Du bör vara relationsbyggande som person eftersom du kommer ha ett stort kontaktnät med bolagets kunder. Vidare är det frihet under ansvar i rollen och på KC Audit lägger man stor vikt vid work-life balance och har därför ingen kultur som präglas av övertid.

Om KC Audit
KC Audit är personlig revisionsbyrå som är specialiserade inom revision, affärsrådgivning och skattekonsultation. Vi är en familjeägd revisionsbyrå med service och engagemang som ledord. Bolaget grundandes av Kenny Bengtsson år 1991 och efter att ha drivit företaget ensam under 27 år började Kennys son Carl år 2018 och är idag auktoriserad revisor på bolaget. För oss är det självklart att värna om dig och ditt företag varför vi alltid har fokus på din målsättning och verksamhetsutveckling. KC Audit har kunder inom alla tänkbara branscher, då främst små och medelstora ägarledda bolag med lokal anknytning.

Läs mer på KC Audits hemsida

Om rekryteringsprocessen och anställningen
Tjänsten inleder med ett konsultuppdrag genom anställning hos OIO, tanken är att detta övergår till en fast anställning hos KC Audit förutsatt att samtliga partner är nöjda med samarbetet. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Omfattning: Heltid, kontorstider med möjlighet att jobba hemifrån vid behov
 • Start: Enligt överenskommelse men senast i början på oktober
 • Placering: Göteborg, Västra Frölunda. Du erbjuds gratis parkering.
 • Kontaktperson: Caroline Finlöf - caroline.finlof@oio.se
 • Lön: Fast månadslön
Om OIO
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.
OIO logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 augusti 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren