Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Maskinställare sökes till kund i Göteborg!

Publiceringsdatum
28 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en självgående och ansvarsfull person som är ordningsam och har erfarenhet av att hitta lösningar för teknisk produktionsutrustning? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta ett stort eget ansvar? Skicka in din ansökan idag och ta chansen att testa på hur det är att arbeta på ett stort, framgångsrikt och väletablerat företag!

Arbetsuppgifter

Som ställare behöver du säkerhetsställa att avdelningens formsprutningsprocess och produktionsutrustning har en hög kvalitet och tillgänglighet.. Detta gör att rollen är spännande och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper. I din arbetsroll kommer bland annat att utföra omställningar, medverka i förbättringsarbeten, medverka i operatörsverksamhet samt utföra dagligt underhåll av formverktyg och produktionsutrustning.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är certifierad ställare med hög kompetens inom teknik och ett stort intresse för området. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Vidare söker vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det. Som person ska du vara driven, problemlösningsorienterad och stresstålig.

Krav:
  • Certifierad ställare
  • Utbildning från polymercentrum
  • Teknisk gymnasieutbildning
  • Goda kunskaper i både engelska och svenska i såväl tal som skrift
  • Goda kunskaper samt intresse inom datorer och teknik
Om anställningen
  • Placeringsort: Göteborg
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid/dagtid
  • Tillträde: Omgående/Enligt överenskommelse
Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.