Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Drifttekniker sökes till vår kund i Göteborg

Publiceringsdatum
11 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Drömmer du om att bli en del av ett team som gör skillnad? Här är din chans att bli en viktig kugge i vår kunds driftteknikerteam i Göteborg. Ta del av spännande utmaningar och utveckla dina kunskaper inom drift och underhåll. Ansök idag och ta steget mot en framgångsrik karriär!

Om tjänsten

I rollen som drifttekniker fokuserar du på service och teknisk problemlösning inom ventilation, kyla och vvs. Du blir en del av ett mångsidigt och sammansvetsat team där man arbetar mycket med kompetensöverföring mellan varandra. Du kommer att utföra felsökning, reparationer och installationer av utrustning. Vid behov kommer du även att samarbeta med andra tekniker för att lösa tekniska problem. En viktig del av ditt ansvar är att säkerställa att all utrustning är i drift och fungerar optimalt, samt att dokumentera och rapportera eventuella avvikelser.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av driftteknik och en gedigen kunskap inom området. Du har en relevant utbildning eller erfarenhet och är väl insatt i de tekniska aspekterna av drift och underhåll. Du är ansvarstagande, självgående och har en förmåga att lösa problem effektivt. Med din kompetens kan du säkerställa en smidig och pålitlig drift hos våra kunder.
  • B-körkort är ett krav
  • Gymnasial utbildning, alternativt motsvarande utbildning med fastighetsdrift är meriterande
  • Tidigare arbetslivserfarenhet med arbete inom mot ventilation, styr-regler, automation, kyla och fastighetsdrift är ett stort plus
Om oss

Vår kund är en ledande aktör inom teknisk service inom VVS, ventilation och driftteknik. Med fokus på professionalism och expertis erbjuder de skräddarsydda lösningar som möter kundernas behov. Med en stark närvaro på marknaden strävar de alltid efter att leverera högkvalitativa tjänster och bygga långsiktiga relationer med sina kunder.

Ansökningsinformation

För att söka tjänsten skapar du ett konto hos oss där du bifogar CV och personligt brev. Du är självklart välkommen att kontakta oss om du har några frågor om oss eller om tjänsten.

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Övrigt
  • Placeringsort: Göteborg
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Visstidsanställning
Forma framtiden med oss!

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,5 miljarder kronor 2023 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 18 400 personer och förmedlade 10 900 bemanningskonsulter. 12 000 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster. Läs mer på lernia.se
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 april 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.