Hoppa till innehåll
Emerson logotyp

Montör | Emerson | Göteborg

Publiceringsdatum
04 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Emerson är ett globalt företag som är världsledande inom högteknologiska radarlösningar som på ett konkret sätt gör världen säkrare och mer hållbar för människa och miljö.

Vi söker nu nya stjärnor till Emersons produktion som arbetar med montering av elektronik och mekanik samt kvalitetskontroller av organisationens produkter.

Du hittar Emerson i deras nybyggda moderna Innovation Centre i Mölnlycke, ca 10 minuter från Göteborg city med goda kommunikationsmöjligheter och fri parkering. Här är varje medarbetare en del av en utvecklingsintensiv och innovativ miljö där alla har en tydlig bild av hur man i sitt eget arbete bidrar till företagets framgång.

Kundfokus, engagemang och mod genomsyrar vår kultur. Klimatet är familjärt och eftersom vi är en del av en global koncern med kontor världen över finns många utvecklingsmöjligheter.

Vi bedriver ett aktivt jämställdhetsarbete för att öka andelen kvinnor inom produktion och i teknikbranschen i stort.

Arbetsuppgifter

Produktionsavdelningen på Emerson arbetar i produktgrupper där samtliga medarbetare ansvarar för att rätt produkt levereras med rätt kvalitet i rätt tid.

Som montör är du delaktig i montering, test och packning av våra produkter och deltar i gruppens förbättringsarbete samt aktiviteter kopplade till vårt produktionssystem. Som montör ingår det att roterar runt i alla produktionsgrupper men ha grundtillhörigheten i en av dem.

Vem är du?

Vi söker dig med god problemlösningsförmåga, som motiveras av att arbeta i grupp och som tar stort ansvar för dina och gruppens arbetsuppgifter. Du är effektiv, serviceinriktad samt positiv till nya utmaningar. Som person är du praktiskt lagd och är inte rädd för att ta i när det behövs. Du trivs med att arbeta i en dynamisk organisation. Vi som ser att du har ett tekniskt intresse, gärna med kompetens inom elektronik och/eller mekanik.

Viktigt för oss är att du som söker har en god samarbetsförmåga och en stark vilja att alltid bidra med ditt bästa för att uppnå produktionens mål. Du behöver ha en hög arbetsmoral och vara noggrann i ditt arbetssätt. Vidare ser vi att du är ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Du behöver kunna arbeta självständigt mot högt uppsatta mål och deadlines.

Vi ser att du har gymnasienivåutbildning eller högre. Erfarenhet från arbete med montage är meriterande. Du behöver ha god datorvana och du behärskar svenska i tal och skrift liksom engelska vilket är Emersons koncernspråk.

Krav:
  • Teknisk bakgrund/intresse
  • God svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Erfarenhet av arbete med montage eller kvalitetskontroll av elektroniska produkter
  • Erfarenhet av ritningsläsning
Om anställningen
  • Placeringsort: Göteborg/Mölnlycke
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid
  • Tillträde: Omgående
  • Anställningsform: Visstidsanställning 6 månader på Lernia Bemanning med goda möjligheter till förlängning
Forma framtiden med oss!

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,5 miljarder kronor 2023 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 18 400 personer och förmedlade 10 900 bemanningskonsulter. 12 000 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster. Läs mer på lernia.se
Emerson logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 april 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.