Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Interim chef till offentlig förvaltning!

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Johanna Kalered Martinsson
Telefon
Ansök nu
Om avdelning:

Denna enhet spelar en central roll i att säkerställa att stadens idrotts- och friskvårdsanläggningar, inklusive sporthallar, simhallar, och fotbollsplaner, hålls i toppskick genom effektivt underhåll och tekniskt stöd. Du kommer att leda ett kompetent team av 26 medarbetare som arbetar inom olika specialistområden som drift- och fastighetsteknik, el och säkerhet.

Om tjänsten:

Som interim chef kommer du att ha ett omfattande ansvar för att leda, utveckla och säkerställa den dagliga driften av enhetens verksamhet. Du kommer att arbeta nära dina medarbetare, stötta dem i deras dagliga arbete och säkerställa att enheten levererar enligt uppsatta mål. Ditt arbete kommer att inkludera allt från strategisk planering och budgethantering till att säkerställa en god arbetsmiljö och effektiv kommunikation med andra enheter inom förvaltningen.

Din profil:

Vi söker dig som är en självgående och resultatorienterad ledare med minst 5 års erfarenhet som chef med budget- och personalansvar. Du har tidigare arbetat i en drift-, leverans- eller serviceorganisation, gärna inom offentlig sektor, och har erfarenhet av att leda liknande verksamheter.
  • Minst 5 års chefserfarenhet med budget- och personalansvar, gärna från drift-, leverans- eller serviceorganisation.
  • Erfarenhet av att ha genomfört minst ett liknande uppdrag som chef under de senaste två åren.
  • Stark kompetens inom ekonomi, organisation, ledarskap och arbetsmiljö.
  • Erfarenhet från offentlig sektor är meriterande.
  • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
Det är meriterande om du har erfarenhet av tekniskt underhåll och reparationer inom idrotts- och friskvårdsanläggningar eller annan liknande verksamhet.

Ansökan:

Tjänsten ska tillsättas snarast möjligt, och vi välkomnar din ansökan senast den 23 september 2024. Tjänsten är på heltid och startar senast 1 oktober 2024, med en planerad avtalsperiod fram till 30 april 2025. Det finns möjlighet till förlängning med upp till tre månader.

För mer information eller för att skicka din ansökan, vänligen skicka in din ansökan via länken i annonsen. Notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl med anledning av GDPR. Vi träffas gärna för ett förutsättningslöst möte och pratar mer om hur vi kan hjälpa dig till nästa steg i karriären.

Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef, Johanna Kalered, på johanna.kalered@jurek.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av vårt team som arbetar för en friskare och mer aktiv stad!
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 september 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.