Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Chef för El-och Instrumentunderhåll till Bilfinger

Publiceringsdatum
19 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Bilfinger söker en ledare för den centrala El-och Instrumentavdelningen i Stenungsund. Rollen passar dig med god erfarenhet och kunskap inom el- och instrumentunderhåll av industrianläggningar och med passion för affärsmässiga utmaningar. Du kommer ansvara för en avdelning med underhållstekniker och serviceingenjörer samt ett kontaktnät med underentreprenörer. Du kommer ha goda chanser att påverka ditt arbete och bana vägen framåt för vår satsning inom el- och instrumentunderhåll!



Om tjänsten

Bilfinger är en internationell leverantör av industri- och ingenjörstjänster som är verksam inom flertalet marknader och discipliner. Koncernen har 31 000 anställda globalt, med huvudkontor i Tyskland. I vår nordiska verksamhet, som finns i Sverige, Norge, och Finland, har vi 3500 anställda med uppdrag hos spännande kunder både onshore och offshore.

Vi täcker hela värdekedjan från rådgivning, projektering, produktion, montering, underhåll och revisioner, till miljötekniska och digitala lösningar. På Bilfinger skapar vi värde genom att jobba med ständiga förbättringar tillsammans med våra kunder. Vårt fokus på hälsa, säkerhet och miljö ingår naturligt i vårt arbetssätt och bidrar till vår konkurrenskraft.

I rollen som Chef för El- och Instrumentunderhåll kommer du i första hand leda arbetet för en befintlig avdelning med ca 30 underhållstekniker och serviceingenjörer. Ditt ansvar är att utveckla avdelningen vad gäller tillväxt och konkurrenskraft vilket görs i nära samarbete med övriga avdelningar inom Bilfinger Sverige.

Du kommer även leda försäljningsarbetet inom segmentet, vilket innebär täta kundkontakter med befintliga kunder samt aktivt arbete med utökning och utveckling av vår kundbas genom att etablera goda affärsrelationer med nya potentiella kunder. Du har ett resultatansvar för verksamheten i Sverige, vilket innebär ansvar för att uppnå budgetmålen vad gäller omsättning och lönsamhet samt övriga överenskomna mål för avdelningen. Våra kunder är främst inom processindustri, pappersindustrin och inom liknande större industrianläggningar.

Rekrytering och vidareutveckling av medarbetare samt att utveckla effektiva arbetsmetoder är också en viktig del i dina arbetsuppgifter.

Du erbjuds

  • Ett tryggt och stabilt företag med många år i branschen
  • En anställning med stora utvecklingsmöjligheter, varierande arbetsuppgifter där du får ta ett stort eget ansvar med stora möjligheter att själv påverka ditt arbete
  • Goda förmåner som arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag, företagshälsovård med mera


Kvalifikationer
  • Har flerårig arbetslivserfarenhet av underhållsarbete och god kunskap av el- och instrumentunderhåll i industrimiljö
  • Har flerårig arbetslivserfarenhet av personalledning och ledarskap
  • Har arbetslivserfarenhet från liknande industrier
  • Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Har B-körkort

Det är meriterande om du har

  • Tidigare kontakter och nätverk inom branschen

För att lyckas i rollen brinner du för entreprenörskap och ledarskap. Ditt ledarskap genomsyras av kommunikation, samarbete och initiativkraft. Förutom detta är miljö, hälsa, säkerhet och kvalité viktigt för dig vilket avspeglar sig i din kunskap.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och Bilfingers önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

OBS! Som slutkandidat kommer du innan anställning träder i kraft behöva genomföra ett drogtest och eventuellt göra utdrag ur belastningsregistret via Polismyndigheten.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 oktober 2024 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se