Hoppa till innehåll
OIO logotyp

Teknisk Säljsupport till GEMÜ

Publiceringsdatum
29 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Tillsammans med GEMÜ söker vi nu en teknisk säljsupport för Business Unit Industri. Rollen lämpar sig för dig som trivs i en roll där du varvar kundkontakt med tekniska frågeställningar och där du tillsammans med engagerade kollegor erbjuder säljsupport av stjärnklassig kvalitet till både kunder och bolagets säljare.

Om tjänsten
GEMÜ är en världsledande tillverkare av ventiler, flervägsventilblock och komponenter till processindustrin. Vi är marknadsledande inom Bioteknik och Farmaceutisk industri.

GEMÜ Armatur AB bildades i Sverige 1981 och är ett väletablerat dotterbolag, med moderbolag och huvudkontor i Tyskland och fabriker på sex olika platser i världen. Idag är vi ett trettiotal anställda och omsätter närmre 300 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Lindome strax söder om Göteborg, och vi har regionkontor i Stockholm och Malmö. För närvarande har GEMÜ-gruppen över 2 400 medarbetare över hela världen och finns representerade i mer än 50 länder med 27 dotterbolag. Du kan läsa mer på bolagets hemsida.

Som teknisk säljsupport är du en viktig samarbetspartner för GEMÜs säljare och kunder och arbetar för att skapa skräddarsydda lösningar som möter våra kunders behov. Du är van vid att hantera projekt och har lätt för att skapa dig en helhetssyn samtidigt som du har ett sinne för detaljer. Du kommer erbjudas löpande utbildningar mestadels digitalt men även hos moderbolaget i Tyskland. På plats i Lindome kommer du vara en del av ett team på tretton personer som du jobbar nära med.

Sammanfattningsvis innebär ditt ansvar följande:
  • Teknisk beredning
  • Framtagning av offert
  • Projektledning
  • Teknisk rådgivning i nära samarbete med bolagets tekniska specialister hos moderbolaget i Tyskland
  • Dokumentationshantering
  • Kundkontakt
Om dig
Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik. Du behöver inte nödvändigtvis ha branschkunskaper med dig, däremot ser vi att du har en utbildning inom relevant område eller skaffat dig gedigna tekniska kunskaper från tidigare arbete. Du behöver ha flytande kunskaper i svenska och engelska i tal och i skrift, har du dessutom kunskaper i tyska ser vi det som meriterande. Vidare behöver du ha med dig systemkunskaper och känner dig trygg i att navigera runt i olika affärssystem och använda Excel dagligen.

I denna roll erbjuds du möjlighet påverka och göra skillnad, därmed är det viktigt att du har ett stort driv, är ansvarsfull, initiativtagande och finner motivation i utmaningar. Du är självdrivande för din personliga utveckling och samtidigt nyfiken och kunskapssökande.

Om anställningen
Detta är en rekrytering där du blir anställd direkt på GEMÜ med en inledande provanställning. GEMÜ Armatur AB är en stabil och mycket trivsam arbetsplats där många kollegor stannar i flera år. Du erbjuds förmånliga anställningsvillkor och fräscha kontorslokaler. GEMÜ värdesätter en positiv arbetsmiljö och främjar öppenhet, kreativitet och att ha roligt tillsammans.
  • Omfattning: Heltid
  • Start: September 2024
  • Placering: Lindome med möjlighet till distansarbete en till två dagar i veckan
  • Kontaktperson: Elsa Jonasson - elsa@oio.se
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om OIO
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.
OIO logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren