Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Instrumenttekniker med intresse för motorer till globalt bolag

Publiceringsdatum
21 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en kommunikativ och noggrann lagspelare med erfarenhet av kalibrering och underhåll av instrument som lockas av en drivande roll med mycket ansvar? Vill du dessutom bli en del av en öppen och internationell miljö på ett innovativt bolag som arbetar med komplexa motorer? Varmt välkommen att skicka in din ansökan till tjänsten som Instrumenttekniker redan idag!

OM TJÄNSTEN:
Som Instrumenttekniker kommer du att ingå i ett team som arbetar med kalibrering, underhåll, service och förebyggande underhåll av komplexa motorer. Teamet består av såväl erfarna som mer juniora kollegor med varierande bakgrund och kompetensområden, inklusive testingenjörer och servicetekniker. Rollen innefattar att läsa manualer, hantera instrument och elscheman, samt att arbeta både självständigt och i team för att lösa problem och förbättra processer. Arbetet inkluderar även att stödja utveckling genom dokumentation, analys av provdata och att driva metodutveckling för motorerna. Fokusområden i rollen innefattar undvikande av stopp i produktionen, fokus på instrument och utrustning, samt att planera framtida behov och kalibreringar.

VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en eftergymnasial utbildning inom automationsteknik, driftteknik, instrumentteknik eller motsvarande, alternativt arbetslivserfarenhet från en liknande roll.
 • Har erfarenhet av att arbeta med instrument.
 • Har en teknisk förståelse och god systemvana.
 • Kommunicerar flytande på svenska och engelska, både i tal och skrift då båda språken används i det dagliga arbetet.
Det är meriterande om du:
 • Har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och i en liknande roll.
 • Har erfarenhet av att arbeta med elscheman, dokumentation och proaktivt underhåll.
För att lyckas i rollen behöver du ha ett tekniskt intresse, en fallenhet för relationer och vara strukturerad, noggrann och kvalitetsmedveten. Goda sociala färdigheter och förmåga att arbeta proaktivt med att lösa problem och genomföra ständiga förbättringar tillsammans med dina kollegor är avgörande. I rollen ingår varierade arbetsuppgifter och därför bör du vara flexibel som person. Arbetsuppgifter kan innefatta kalibrering och underhåll ute hos kund och därför kan resor i tjänsten förekomma.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. På sikt finns goda möjligheter till anställning hos kundföretaget.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid.
 • Start: Omgående alternativt enligt överenskommelse.
 • Placering: Göteborg.
 • Rekryteringsansvarig: Marta Laszewska.
 • Lön: Fast månadslön.
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 augusti 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?