Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Affärssystemkonsult med fokus på Supply Chain till innovativt bolag

Publiceringsdatum
18 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en driven och vetgirig person med kunskaper och erfarenhet inom affärssystem? Vill du vara en del av ett innovativt företag med en imponerande tillväxtresa med sig i bagaget? Då kan rollen som Junior Affärssystemkonsult med fokus på Supply Chain i detta bolag vara något för dig! Genom att vi tillämpar löpande urval, är du välkommen att skicka in din ansökan till redan idag.

OM TJÄNSTEN:
Friday söker för kunds räkning en Junior Affärssystemskonsult med fokus på Supply Chain som är redo att ta nya kliv i karriären. Vår kund är specialiserade inom affärssystem och erbjuder sina kunder skräddarsydda lösningar för en effektiv implementering. Bolaget är verksamma inom flertalet branscher, men med gedigen kompetens inom Retail. I Göteborg består det nystartade teamet av 8 personer, som med en progressiv anda nu står i begrepp att utökas. Hit söker de dig som vill utvecklas i starten av din karriär, men som med nya ögon vågar utmana resten av teamet till att nå nya höjder av framgång och kompetens

I rollen som Affärssystemkonsult i detta team kommer du vara med och digitalisera affärsprocesser. Arbetet sker i nära dialog med kund, som teamet tillsammans vägleder med gedigen kunskap på området. Lösningarna avser att effektivisera processen för implementeringen av det nya affärssystemet. På kontoret i Göteborg möts du av ett erfaret gäng, där du som drivs av utveckling och eget ansvar välkomnas in i en trygg uppstartsfas med en mentor att luta dig mot. Tillsammans arbetar ni för att fortsätta driva denna framgångsrika tillväxtresa framåt!

VI SÖKER DIG SOM:
  • Besitter en eftergymnasial utbildning på området, förslagsvis Systemvetenskap, Informatik eller Supply Chain.
  • Har ett stort intresse för- och erfarenhet av att arbeta med Affärssystem.
  • Kommunicerar på svenska och engelska flytande i både tal och skrift då språken kommuniceras i det dagliga arbetet.
Det är inte ett krav, men meriterande om du:
  • Har erfarenhet av att arbeta med M3 som affärssystem.
Utöver det läggs stor vikt vid personlighet, där vi söker dig som har ett utvecklingsdriv och trivs i en progressiv miljö. I arbetet med teamet är du samarbetsvillig och räds inte för att presentera nya lösningar och idéer. Stora delar av arbetet sker dessutom i kontakt med kund och därför ser vi gärna att du med en kommunikativ ådra trivs i sociala sammanhang.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 12 månader blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående/enligt överenskommelse
  • Placering: Göteborg
  • Rekryteringsansvarig: Elin Samuelsson, Elin.samuelsson@friday.se
  • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 augusti 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?