Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Account Manager till Friday i Göteborg

Publiceringsdatum
03 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Long for tomorrow! Ja precis så vill vi att känslan ska vara! Att du längtar och är lite nyfiken på vad morgondagen ska erbjuda! Vi utgår ifrån övertygelsen om att människor som är på rätt plats har en större sannolikhet att nå sin fulla potential. Vi är också övertygade om att människor på rätt plats gör morgondagen värd att längta efter.

Friday växer, vi vill nu anställa fler Account Managers som hjälper oss på vägen mot vår vision “A world where people look forward to go to work everyday.”

VEM SÖKER VI?
Vi tror inte att det är det du har gjort tidigare i vare sig studier eller arbete är det som kommer att vara avgörande för om du kommer att lyckas i denna roll eller inte. Vi tror att de avgörande faktorerna är dina personliga egenskaper och din vilja att skapa resultat.

Kanske har du läst en master i business management på universitetet, arbetat med glassförsäljning i en kiosk, arbetat som socionom, spelat fotboll på elitnivå eller något helt annat. Oavsett så har du tagit ansvar för dina åtaganden, du har fått saker att hända och du har sett till att både du och dina nära har haft kul och lärt er saker på vägen.

TJÄNSTEN
Vad handlar då jobbet som Account Manager om?
 • Försäljning
 • Relationer
 • Omvärldsbevakning
 • Personlig utveckling (vi tror nämligen att om du blir bättre så blir vi det också)
Vad kännetecknar Friday som arbetsplats?
 • Samarbeten är hela nyckeln till vår framgång
 • Respect, Dedication & Good vibes är våra värderingar
 • Frihet under ansvar med flexibilitet och hållbarhet i fokus
Vad får du som anställd på Friday utöver ett meningsfullt arbete och bra kollegor?
 • Stora möjligheter till utveckling och självstyre
 • En bra fast månadslön med bonus
 • Maxat friskvårdsbidrag enligt Skatteverkets regler.
 • Konkurrenskraftiga villkor gällande försäkring & pension
Även om det inte är de formella kraven som är i fokus för oss så har vi ändå två.
 • B-körkort
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Praktisk information:
 • Startdatum: 19:e augusti 2024
 • Placering: Kungsportsavenyn 10, Göteborg
 • Kontaktperson: Region Manager, Benjamin Bjurstam-Ericson, benjamin.bjurstam-ericson@Friday.se
Låter det spännande sök i länken! Vi ser fram emot din ansökan!

OM OSS
Vi är talangföretaget med fullt fokus på morgondagens IT- och techstjärnor

Friday startades 2018, med ambitionen att erbjuda en bättre tjänst för både kandidater och kunder. Vi har gedigen erfarenhet av kompetensförsörjning inom IT och Teknik. Och vi delar ett gemensamt intresse för människor.

För oss är det viktigt att kunna erbjuda våra kandidater möjligheter utifrån vad de själva värdesätter. Vi vill helt enkelt få fler att hitta rätt och se fram emot att gå till jobbet varje dag.

Friday har kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Linköping. Varje år genomför vi flera tusen karriärmöten som matchas med såväl globala företag som startups.

Sökord: Säljare, Account Manager, Rekrytering, Kompetensförsörjning, Kundansvarig, Business Manager, Business Developer
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 juni 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?