Hoppa till innehåll
Elektroautomatik logotyp

Seniora roller hos Elektroautomatik!

Publiceringsdatum
20 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du få möjlighet att arbeta hos ledande aktörer inom tillverkande industri med teknik och problemlösning i framkant? Är du senior inom till exempel automation, konstruktion eller projektledning? Läs då gärna vidare och ta chansen att bli en del av oss!

Då startdatum hos vår kund ännu inte är bestämt kommer du genom att ansöka denna tjänst, snarare skicka in en intresseanmälan. Det innebär att återkoppling från oss kan dröja när väl processen startas igång. Välkommen in med din intresseanmälan!

Elektroautomatik är Sveriges största automationsintegratör. Vi är en helhetsleverantör inom automation och har stor kompetens inom samtliga områden - från idé till slutgiltig produktion. Utöver ren automation kan vi även erbjuda våra kunder AGV:er, konsulter, maskiner, service och utbildning genom våra affärsområden EA Mobile Robotics, EA Consultant, EA Machine, EA Service och EA Academy.

Vårt mål är att effektivisera och kvalitetssäkra kundernas produktion och logistik genom smarta automationslösningar. Vi har hög kompetens och är ett engagerat lag som levererar.

Just nu befinner sig enheterna EA Service och EA Consultant i en expansiv fas och vi vill komma i kontakt med dig som vill hjälpa företag inom industrin med teknisk expertkompetens. Uppdragen är av olika karaktär och inom olika segment varför vi nu söker ett flertal personer till verksamheten.

Vi söker just nu

  • Projektledare
  • Beredare
  • Konstruktörer
  • Automationsingenjörer
  • Underhållsingenjörer/tekniker
  • Serviceingenjörer/tekniker
  • Produktionsingenjörer/tekniker
Profil
Vi söker dig med gedigen teknisk kunskap och erfarenhet från tillverkande industri men som samtidigt är nyfiken på att lära sig mer. Vi ser gärna att du har någon form av teknisk utbildning - gärna ingenjörsutbildning - eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vidare ser vi gärna att du är en ansvarstagande, strukturerad lagspelare med ett socialt och positivt synsätt.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig utmanande och variationsrika arbetsuppgifter inom ny teknik samt stora utvecklingsmöjligheter hos en arbetsgivare som befinner sig i en spännande tillväxtfas.

Har vi lyckats väcka ditt intresse? Hör gärna av dig till konsultchef Josefine Kinnmark på josefine.kinnmark@pn.se

Vi tillämpar ett löpande urval. Du är därför varmt välkommen med din ansökan redan idag! Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen.
Elektroautomatik logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 juni 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!