Hoppa till innehåll
Continova AB logotyp

Distriktsansvarig säljare för Däckverkstäder till Continova Västra Sverige

Publiceringsdatum
10 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Som distriktsansvarig på Continova ansvarar du för försäljningen mot
Däckfackhandeln i mellan-Sverige.
Dina kunder varierar från enmansföretag till större verkstäder och ditt fokus ligger på att bygga en relation med alla aktörer inom ditt distrikt.

Continova erbjuder ett brett produktsortiment och där du med stort engagemang gärna demonstrerar nya maskiner, produkter och tillbehör för dina kunder. I rollen som distriktsansvarig arbetar du efter budgetmål och du lägger själv upp ditt arbete och din strategiska planering för hur du ska nå dessa.
Du utgår från hemmet och fokuserar ditt arbete på att göra säljande kundbesök. Leveranser sker både från bilen och från vårt huvudlager. Ditt arbete innebär att vara rådgivande och professionell leverantör med en mycket bred och kvalitativ produktportfölj.

Distriktet sträcker sig över Göteborg, Västergötland & Skaraborg och lämplig utgångsort Göteborg med omnejd. Övernattningar i tjänsten förekommer.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
Vi tror att du som söker är en person som motiveras att driva ditt eget arbete och planera strategiskt för att nå dina mål. Du känner dig trygg i kontakten med nya människor och du trivs som bäst när du får vara ute och besöka kund i ditt distrikt.

I din roll som säljare drivs du av att skapa långsiktiga samarbeten och strävar efter att bygga relationer med dina kunder.
Vi ser gärna att du har erfarenhet från branschen och är tekniskt insatt och kunnig kring Däckverkstadsarbete. Vidare brinner du för att träffa nya människor och leverera lösningar till såväl kunder som kollegor.
B-körkort är ett krav.

Vi kommer löpande sköta urval och intervjuer så skicka din ansökan redan idag då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
  • Du har erfarenhet och intresse av att arbeta med tekniska produkter och har en erfarenhet från Däckbranschen
  • Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
  • Vi ser gärna att du arbetat mot eller har praktisk erfarenhet av
  • Däckverkstäder/bilverkstäder samt erfarenhet av egen kundkontakt.
Du erbjuds
Jobbar du på Continova hamnar du på ett attraktivt företag med familjär företagskultur i en platt organisation. Trots att du arbetar självständigt i ditt distrikt har du ett nära samarbete med vår Inhouse-avdelning i form av produktansvariga och serviceavdelning. Arbetsfordon, telefon och dator ingår i tjänsten.
Continova AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 juni 2024 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Continova är en rikstäckande och professionell leverantör till däck- och bilverkstäder.
Vi har ett brett produktsortiment för att säkerställa kvalitet och flexibilitet i leveransen till våra kunder och med ett stort utbud av produkter såsom däckmaskiner, fordonslyftar, plåt och skadeutrustning, verkstadsinredning och förbrukningsmateriel.
Vi erbjuder även lösningar inom verkstadsplanering samt utbildningar.
Huvudkontoret ligger i Kungsbacka med lager och administration i trevliga lokaler, företaget är representerat rikstäckande med representanter på fältet och idag är vi totalt ca 50 anställda.