Hoppa till innehåll
CENTRIC logotyp

IT-tekniker till kund inom bilhandeln

Publiceringsdatum
18 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Arbetsuppgifter

I rollen som IT-tekniker ansvarar du för underhållet av kundens infrastruktur och applikationer. Du hanterar den dagliga driften av kommunikations- och informationssystem, programvara, maskinvara och annan IT-utrustning för att identifiera och förebygga incidenter och driftstörningar.

Ditt arbete omfattar även administration, konfigurering, monitorering och underhåll av nätverksenheter, inklusive routrar, switchar och brandväggar. Du deltar aktivt i nätverksprojekt samt med din expertis i projekt som rör drift och infrastruktur. Du kommer även att vara involverad i incidentprocessen och tillhandahålla teknisk rådgivning i form av 3rd line support. Dessutom ingår omvärldsbevakning inom ditt teknikområde, deltagande i säkerhetsarbete, IT-migreringar samt förbättring av processer enligt ITIL.Din profil

Förutom teknisk kompetens värderar vi också din personlighet. Vi förväntar oss att du är kommunikativ, bra på att lyssna och samarbeta. Du inspireras av att ta eget ansvar, få saker gjorda och är orädd för att fatta beslut. Vi värdesätter att du har en kundfokuserad inställning kompletterad med ett tekniskt kunnande för att kunna hitta möjligheter och lösningar med hjälp av framtidens teknik.

Krav:

  • Du har tidigare erfarenhet av att arbeta som nätverkstekniker eller som drifttekniker.

  • Mycket goda kunskaper i nätverksprotokoll, routing och LAN/WAN-teknik.

  • Erfarenhet av Windows Server och nätverk.

  • Goda kunskaper om att delta i förändringsarbeten.

  • Erfarenhet av att arbeta i en global miljö.

  • Mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Meriterande:

  • Erfarenhet av Linux Openshift.

  • Erfarenhet av PowerShell.

  • Erfarenhet av paketering av applikationer i SCCM.

Dina arbetsdagar kommer att vara varierande med flera parallella spår vilket du ser som positivt. Om du motiveras av att delta i förbättringar av processer och rutiner samt har en stark teknisk bakgrund, är du den vi söker!

Tjänsten passar dig som vill arbeta mellan 50-100%.

Välkommen med din ansökan!Vi kan erbjuda dig

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.Kontakt information
Era Zylfijaj +46 734 159 352 Era.Zylfijaj@centric.eu

CENTRIC logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 augusti 2024 (49 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nu letar vi efter en drifttekniker med fokus på nätverkshantering. Vill du vara en nyckelspelare i ett dedikerat operationsteam? Då har du möjligheten att söka dig till vår kund verksamma inom bilhandeln! Du som trivs med tätt samarbete och tycker om utmaningar kommer trivas i denna rollen.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.