Hoppa till innehåll
CENTRIC logotyp

Bli IT-drifttekniker hos oss på Centric

Publiceringsdatum
18 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Arbetsuppgifter

I rollen som IT-drifttekniker kommer du att ansvara för underhåll av kundens servrar, interna infrastruktur och applikationer. Du sköter den dagliga driften av kommunikations- och informationssystem, programvara, hårdvara och annan IT-utrustning för att identifiera och förebygga incidenter och driftstörningar.

Arbetet innefattar även administration av företagets IT-infrastruktur, övervakning av förbindelser mellan användare och hårdvara/mjukvara samt konfigurering, installation, underhåll och uppgradering av hård- och mjukvara. Du bidrar även med din expertis i projekt som rör drift och infrastruktur och deltar aktivt i incidentprocessen.Din profil

Vi värdesätter din tekniska kompetens och personlighet. Vi förväntar oss att du är ansvarstagande och kan arbeta självständigt. Du motiveras av att förbättra processer och rutiner.

Krav:

 • Cirka 3-5 års erfarenhet som drifttekniker
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
 • Övergripande förståelse för större IT-infrastruktur
 • Erfarenhet av Active Directory
 • Erfarenhet av Windows Server
 • Erfarenhet av VMware
 • Erfarenhet av Microsoft 365
 • Erfarenhet av Azure
 • Erfarenhet av Backuphantering samt nätverk

Meriterande:

 • Erfarenhet av Linux
 • Erfarenhet av Powershell


Vi kan erbjuda dig

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.Kontakt information
Alicia Mattsson +46734159393 Alicia.Mattsson@centric.eu

CENTRIC logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 september 2024 (50 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Centric är ett IT-företag med 370 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen. Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär. Våra anställda ska hela tiden kunna fortsätta att utvecklas, oavsett i vilken fas i karriären de befinner sig. Alla våra konsulter ges möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Att vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag.