Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Sales & Marketing Controller till Essity

Sista ansökningsdag
05 november 2024 (59 dagar kvar)
Publiceringsdatum
06 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en ekonomisk specialist som har erfarenhet av att stödja och övervaka försäljnings- och marknadsavdelningarnas ekonomiska aktiviteter? Vi söker dig som är tillgänglig omgående och vill ingå i Essitys nordiska team från kontoret i Göteborg.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i minst 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Essity. Det finns chanser till förlängning av uppdraget.

Om företaget

Essity är ett ledande globalt hygien- och hälsobolag som ökar människors välbefinnande genom produkter och lösningar. Försäljningen sker i cirka 150 länder och har omkring 47 000 medarbetare. Denna tjänst är placerad på kontoret i Mölndal. Försäljningen sker under de globalt ledande varumärkena TENA och Tork samt fler starka varumärken som bland annat Libero, Libresse och Leukoplast.

Arbetsuppgifter

I rollen som Controller stöttar du alla nordiska sälj- och marknadsavdelningar inom organisationen. Din uppgift är att genomföra finansiella kontroller med övervakning och avstämningar av övergripande resultat och avvikelser. Du förbereder och ger insikter om åtgärder för att förbättra resultat och stödja affärsmålen. Du supporterar i de finansiella processerna angående budget, prognos och finansieringsplan. Vidare arbetar du med månad- och årsbokslut samt rapporterar till den regionala Controllerfunktionen. Tillsammans med dina kollegor utgör du en viktig funktion för att skapa ett effektivt och välfungerande ekonomiskt arbete på företaget.

* Finansiella kontroller med övervakning och avstämningar av övergripande resultat och avvikelser
* Månad- och årsbokslut samt rapporterar till den regionala Controllerfunktionen

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
* 3 - 5 års arbetslivserfarenhet från liknande roll
* God systemvana från Excel och SAP, meriterande med kunskaper inom PowerBi
* Obehindrad i tal och skrift på svenska och engelska

Vi letar efter dig som trivs med utmaningar, är nytänkande och föredrar ett högt tempo. Du trivs med att ha många kontaktytor och det är naturligt för dig att skapa relationer på ett effektivt sätt med människor på olika nivåer i organisationen. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Vidare har du intresset och förmågan att förstå affärsmässiga principer med fokus på god lönsamhet och tillväxt. Du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Därtill är du handlingskraftig och ser lösningar framför hinder i ditt arbete.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Göteborg, Mölndal
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: junior controller, ekonomi, bokslut, business, marketing, sale, Excel, Göteborg, säljsupport, säljkoordinator, redovisning, ekonomiassistent, kommersiell, resultat, bokslut, affär, SAP, Power BI, Norge, norska, lönsamhet, tillväxt, företag, internationell

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 november 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.