Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Embeddedutvecklare till Marenius

Publiceringsdatum
29 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en passionerad Ingenjör med ett intresse för innovation och en vilja att göra verklig påverkan? Vi söker nu en embeddedutvecklare till företaget Marenius!

Om tjänsten

Rekryteringsprocessen sköts av Bravura, och du kommer att anställas av Marenius. Du kommer att rapportera direkt till VD och placeringen för denna position är på Marenius kontor i Askim, Göteborg.

Om företaget

Marenius historia är lång och präglad av nyfikenhet och innovationer. Från 1976 till idag finns dock fortfarande samma anda och engagemang i design samt produktion av elektronik och elektronikbaserade produkter. Vår passion för elektronikutveckling började med egentillverkad Hi-Fi-utrustning, med fokus som senare skiftade till ljud- och videoutrustning för TV, film och radioproduktion, med en särskild förkärlek för ljudmixers. Genom åren har Marenius även producerat ett antal produkter inom marin elektronik. Ett stort fokus idag är att arbeta mer mot Greentech. Då som nu har Marenius alltid närmat sig detta med en längtan efter det nya, det otestade och en strävan efter utmaningar.

Vi gillar att vi är ett litet och effektivt företag, fokuserat på utvecklingen av analog/digital elektronik och mjukvara, och att vi nästan alltid kan erbjuda kompetensen som klienterna vill ha internt. Det gör att vi kan agera snabbt och hålla beslutsprocessen kort, så att vi tillsammans med våra klienter kan designa och producera produkter som överträffar klientens önskemål i tid och till rätt pris. Under åren har vår expertis, tekniska resurser och antalet anställda ökat, och vi har nu nio högt kvalificerade specialister i vårt team.

Arbetsuppgifter

I rollen som Embeddedutvecklare arbetar du nära i ett tvärfunktionellt team för att gemensamt utveckla produkter med den bästa möjliga användarupplevelsen. Du kommer att utveckla och optimera koden för att ständigt pusha gränserna för vad som är möjligt med hårdvaran.

Som mjukvaruutvecklare inom inbyggda system på Marenius kommer du att:

* Utveckla högkvalitativ, skalbar och underhållbar kod
* Samarbeta nära med tvärfunktionella team av kollegor
* Aktivt delta i kodgranskningar, säkerställa att bästa praxis och standarder uppfylls
* Felsöka och lösa mjukvarubuggar och prestandaproblem

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Utbilning inom Elektroteknik, Mekatronik, Mjukvaruteknik eller liknande
* Tidigare erfarenhet av mjukvaruutveckling inom inbyggda system
* Engelska, både i skrift och tal

Vi söker dig med ett intresse för embeddedutveckling och som trivs med att arbeta i en agil miljö. Som person är du analytiskt lagd och kan snabbt skapa en förståelse för uppgifter och se en väg framåt. Du har en logisk approach, föredrar att lita på data och närmar dig problem på ett vetenskapligt och analytiskt sätt. Du har intresse och förmåga att fördjupa dig i komplexa problem. Dessutom strävar du efter att hjälpa dina kunder på ett lösningsoch riktat sätt och kan lösa frågor utan givna svar.

Övrig information

Startdatum: Enligt överenskommelse
Plats: Datavägen 20, 436 32 Askim
Lön: Enligt överenskommelse

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 juli 2024 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.