Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Elkonstruktör till Power Tech

Publiceringsdatum
06 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du vara med och bidra till en grönare miljö och utforska en spännande möjlighet att vidareutvecklas som Elkonstruktör. Power Tech söker dig som vill arbeta brett i bolagets projekt och du får chansen att samarbeta med erfarna ingenjörer och driva tekniska utvecklingsprojekt. Utforska din potential och bli en nyckelperson på Power Techs framgångsrika tillväxtresa.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Power Tech.

Om företaget

Under de senaste åren har Power Tech varit drivande inom elektrifiering av båtar, utveckling av energilagringssystem och produktion av olika applikationer för att främja en mer hållbar värld. Med egen teknik erbjuder de helhetslösningar inom styrsystem, strömförsörjning och skåpbyggnation. Företagets kunder återfinns inom varv- och fartygsindustrin samt aktörer inom energilagring. Power Tech värdesätter kvalitet, innovation och tillförlitlighet som centrala principer. Nu har du chansen att bli en del av detta dynamiska och snabbväxande företag med höga ambitioner!

Arbetsuppgifter

Denna roll ger dig möjlighet att kombinera teknisk expertis med kommunikativ förmåga och projektledningsfärdigheter för att säkerställa framgångsrika elkonstruktionsprojekt. I denna spännande roll kommer du att ha ansvaret för att leda och driva egna projekt inom elkonstruktion av system.

* Utarbeta och analysera elskåpsritningar för olika projekt
* Bygga och upprätthålla långsiktiga relationer med kunder genom aktiv och tydlig kommunikation
* Genomföra beräkningar av kortslutningseffekt och säkerställa att systemen uppfyller tekniska krav

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Du har flera års erfarenhet av konstruktion gärna inom den marina sektorn eller tyngre industri
* Har en grundläggande förståelse för PLC-programmering / kodning
* Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
* Meriterande med en mekatronik-, automations- eller elteknisk eftergymnasial utbildning

I den här rollen arbetar du i en dynamisk och föränderlig arbetsmiljö där du ser möjligheter till kontinuerlig personlig utveckling. Som en passionerad problemlösare präglas ditt arbete av ett strukturerat tillvägagångssätt. Du tar egna initiativ och är alltid beredd att dyka djupare för att förstå och lösa utmaningar.
Flexibilitet är en av dina styrkor, vilket gör dig anpassningsbar i olika situationer och underlättar samarbetet med kollegor. Ditt självgående arbetssätt och höga grad av noggrannhet speglar din lojalitet mot arbetsuppgifterna. Din ständiga nyfikenhet och vilja att lära dig nytt gör dig till en värdefull tillgång till företaget!

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 juni 2024 (51 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.