Hoppa till innehåll
Bilia logotyp

Bildelscoach / verkstadscoach

Publiceringsdatum
17 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en organiserad och serviceinriktad person som vill vara med oss att jobba för att bli branschens bästa servicebolag? Just nu söker vi en coach inom bildelar och service till Bilia BMW i Aröd.

Varför välja Bilia

Bilia är inte bara en arbetsplats, det är en möjlighet för dig att forma din framtid. Vi är en inkluderande organisation som inte bara värdesätter dina kompetenser utan ger dig plats att växa genom spännande utbildningar, stöttning, samarbete och bra utvecklingsmöjligheter. Här blir du en nyckelspelare i att skapa hållbara och innovativa lösningar.

Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som coach styr du det dagliga arbetet och stöttar bildelspersonal och våra servicetekniker i stort som smått för att göra varje dag effektiv och lönsam. I din roll som coach är du teamledare över gruppen, och du samarbetar med verkstadschef för att optimera säljvolymer och lönsamhet för både bildelstjänster och servicetjänster inom ansvarsområdet. I uppdraget ingår att säkerställa att medarbetarna arbetar efter Bilias arbetsprocesser genom daglig styrning och coachning.

Vad vi önskar av dig

Gymnasiekompetens eller motsvarande. Goda kunskaper inom arbete med bildelar och serviceverkstad samt datorvana. Dokumenterad ledarskapsutbildning och utbildning inom merförsäljning är meriterande. B-körkort är ett krav.

Som person är du kvalitetsmedveten, bra på att skapa goda relationer och prioriteringsförmåga. Du är även en ödmjuk och lyhörd person som har en förmåga att motivera och engagera medarbetarna både i med- och motgångar. Du har förmågan att skapa och vårda kundrelationer med såväl kunder som kollegor.

Anställningsform, omfattning, placeringsort

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placering är på Bilia BMWs anläggning i Aröd. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Välkommen med din ansökan!
Bilia logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren