Hoppa till innehåll
Hedin Bil logotyp

Reservdelsspecialist, vikariat

Publiceringsdatum
10 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du vara med på en spännande tillväxtresa?
Hedin Bil består av ett gäng härliga, duktiga människor vars stora passion är fordon och fordonstjänster. Vi hjälper varandra, vi utmanar varandra och vi strävar tillsammans för att nå våra gemensamma mål. Med drivna, motiverade och engagerade medarbetare är det alltid roligt att komma till arbetet!

Våra medarbetare är grunden till att Hedin Bil växt framgångsrikt under många år. Hos oss är sätter vi kunden främst - för att det som är bra för våra kunder i längden är bra för oss.

Arbetsuppgifter
Som Reservdelsspecialist ansvarar du för försäljning av reservdelar och tillbehör i enlighet med direktiv som finns för respektive produkt samt inköp och lagerunderhållning av produkterna.
  • Ansvar för försäljning, beställning och plockning av reservdelar och tillbehör.
  • Du arbetar med stort fokus på kundkontakt och service, och i din roll ingår att hålla hög kvalité och ett effektivt arbete med kommunikation.
  • I arbetsuppgifterna ingår att garanti- och försäkringsskador behandlas enligt gällande regler.
Nyckelkompetenser/förmågor:
  • Intresse för bildelar
  • Meriterande om du har fordonsteknisk utbildning och tidigare erfarenhet av servicearbete
  • Data- och telefonvana, gärna med erfarenhet av affärssystemet Kobra
  • Du är stresstålig, noggrann och besitter hög social kompetens
  • Du har god prioriteringsförmåga och ett gott sinne för ordning och reda.
  • Meriterande med B-körkort
  • Goda kunskaper i Svenska och Engelska, i tal och skrift
Varför jobba med oss?
Som arbetsgivare är vi bra på att tillvara ta på drivna och engagerade medarbetare. Hos oss finns det många karriärvägar att välja - vår inställning är att individer med rätt potential ska kunna växa med oss. När du som medarbetare växer med oss växer även vi som företag. Vi är ansvarstagande och säkerställer schyssta och rättvisa anställningsvillkor och samtliga verksamheter omfattas av kollektivavtal. Vi värnar om våra medarbetare och ser ett långsiktigt och hållbart arbetsliv som en stark konkurrenskraft.

Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottsemester, extra föräldrar lön och ett generöst friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer på vår hemsida www.hedinbil.se

Tjänsten avser ett vikariat på ca 2 år med möjlighet till förlängning alternativt en tillsvidareanställning.
Hedin Bil logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (46 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hedin Bil AB är ett dotterbolag till Hedin Mobility Group som är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer.

Hedin Bil är en av Sveriges största marknadsplatser för fordon och fordonstjänster med 122 anläggningar runt om i landet och ca 3000 medarbetare. Visionen är att bli branschens ledande bilföretag med de bästa produkterna och den bästa servicen.

Hela koncernen sysselsätter fler än 13000 personer och har cirka 270 anläggningar i 14 länder. Hedin Mobility Group representerar över 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader.