Hoppa till innehåll
Bilia logotyp

Skaderådgivare

Publiceringsdatum
28 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du på jakt efter nya utmaningar? Just nu söker vi skaderådgivare till Bilia i Kungälv. Vi värdesätter din potential och vilja att utvecklas med oss.

Varför välja Bilia

Bilia är inte bara en arbetsplats, det är en möjlighet för dig att forma din framtid. Vi är en inkluderande organisation som inte bara värdesätter dina kompetenser utan ger dig plats att växa genom spännande utbildningar, stöttning, samarbete och bra utvecklingsmöjligheter. Här blir du en nyckelspelare i att skapa hållbara och innovativa lösningar.

Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta efter företagets skadeprocess som innebär mottagning av kund, tidsbokning, boka hyrbil till kund, fakturering, skadebesiktning, räkna på kalkyler till försäkringsbolag och utlämning av bil. Du ansvarar även för att arbete planeras ut i Cabplan på respektive Skadetekniker.

Vad vi önskar av dig

Vi tror att du är bra på att hantera kunder och tidigare arbetat administrativt. Och en positiv inställning. Vi ser det som meriterande med erfarenhet av arbete med skadeberäkning och kunskap i Cabas. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift samt innehar B-körkort. Du har en god datavana och digital förståelse.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placering är på Bilias anläggning i Kungälv. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!
Bilia logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 augusti 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren