Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
02 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Volkswagen i Sisjön
Söker
Verkmästare (vikariat)

Att arbeta på Din Bil

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.

Tjänstebeskrivning

Som verkmästare ansvarar du för verkstaden genom att planera och fördela det dagliga arbetet för våra tekniker. Kort och gott så förenklar och förbättrar du teknikernas arbetsdag så att vi tillsammans kan leverera vårt mål. Du har även ansvar för att verkstadens produktivitet samt att driften fungerar enligt våra processer. Du håller utvecklingssamtal, handhar ledigheter och tidrapporter. Du introducerar våra nya medarbetare såväl som praktikanter från fordonsutbildningar samt lägger upp teknikernas utbildningsplaner i samarbete med servicechef. Vidare säkerställer du att verktyg köps in vid behov och att de blir kalibrerade enligt plan. Du tillser att arbetsmiljön är god och att tekniker har rätt skyddsutrustning. Du arbetar nära medarbetarna samt tillsammans med övriga Teamledare och har en tät dialog med servicechef. Tillsammans utgör vi teamet som ska leverera 100% service och kvalité till våra kunder.

Kvalifikationer

Vi tror att du som söker har;

  • Flera års dokumenterad erfarenhet av arbete i verkstad, som mekaniker eller administratör/servicerådgivare där du skapat dig god inblick i verkstadsarbetet.
  • Det är viktigt att du har god förståelse för vikten av god service och bra kundbemötande samt verkstadens processer.
  • Har du arbetat i en arbetsledande position tidigare är det meriterande men inget krav. Det viktigaste kommer vara att du är engagerad i människorna runt dig och att du vill leda teamet genom våra värdeord driv, integritet och hållbarhet.
  • Du har goda datakunskaper och har lätt att sätta dig in i nya system.
  • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
  • B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du har lätt för att skapa långsiktiga relationer till både kunder och medarbetare. Du besitter förmågan att bygga team och har lätt för att beskriva och informera i tal och i skrift. Du är bekväm i din roll som arbetsledare och räds inte hantera eventuella konflikter på ett sakligt och lösningsorienterat sätt. Du är effektiv i ditt arbete, kan ta egna initiativ och du har ett flexibelt arbetssätt där du kan arbeta mot flera mål samtidigt, även under tidspress. Du brinner för att ge service och arbetar alltid med viljan att överträffa kundens förväntningar. För att lyckas i rollen tror vi att du är nyfiken och har viljan att utveckla verksamheten för att följa med på den spännande utvecklingsresa som branschen står inför.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas på din personlighet. Urval sker löpande så skicka din ansökan redan idag.

Din Bil Göteborg eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig, är du välkommen att ansöka senast 23 augusti.

Vikariatet sträcker sig fram till 251001.

Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef Evelina Othberg: evelina.othberg@dinbil.se

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Din Bil Sverige AB VW Sisjön logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 augusti 2024 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren