Hoppa till innehåll
Beijer Byggmaterial AB logotyp

Regional Transportplanerare, Beijer Region Väst

Publiceringsdatum
24 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du som person naturligt bra på att planera, strukturera och är en klippa när det gäller problemlösningar? Tar du ansvar för inte bara dig själv utan även för att skapa en positiv och dynamisk atmosfär? Vill du vara en av kuggarna i ett spännande och utvecklande skede? Då kan du vara Beijer Byggmaterials nästa Regionala Transportplanerare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Beijer Region Väst växer och behöver utöka teamet med ytterligare en regional Transportplanerare för att vidareutveckla vår transportlogistik. I din roll kommer arbetet i huvudsak handla om leveransplanering och samordning av transporter för flera av våra filialer i regionen. Detta för att transporterna ska vara så effektiva som möjligt vare sig de ska gå ut till våra kunder eller till filialer i närområdet. Du kommer arbeta tätt ihop med ett team med tre andra regionala transportplanerare och ansvara för att plockade order koordineras och transporteras utifrån ett ekonomiskt och ur miljösynpunkt hållbart sätt från våra lager, samt har kommunikationen beträffande utleveranser till kund.

Beijer som arbetsgivare

Beijer Byggmaterial erbjuder dig en roll i ett företag som med en stark företagskultur och tydliga värderingar. Vi ska vara den mest pålitliga byggmaterialhandlaren genom att vara schyssta, passionerade och stolta. Vi är stolta över att vara proffsbyggarnas förstahandsval, vilket vi lyckas med genom ett starkt lokalt entreprenörskap och det centrala stöd som Servicekontoret erbjuder.

I denna roll rapporterar du till Logistikchef och blir en del av ett härligt, passionerat logistikteam.

Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön och schyssta villkor

Vem söker vi

Vi söker dig som har erfarenhet av transportplanering, god datorvana och är administrativt duktig. Som regional transportplanerare har du kontakt med en mängd olika roller och funktioner. Det är därför viktigt att du har en god social förmåga, är serviceinriktad och kommunikativ såväl skriftligt som muntligt.

Som person känner du ett starkt driv till förbättring och gillar att arbeta lösningsorienterat. Vi strävar ständigt efter utveckling av verksamheten och välkomnar därför nya infallsvinklar och synsätt. Vi ser också att du har förmågan och vill vara med och driva processer så att Beijer Byggmaterial alltid är det bästa alternativet för våra kunder.

Vidare har du god geografisk kunskap om Sveriges västliga region med Göteborg och dess ytterområden som given utgångspunkt. Periodvis kan det vara hög arbetsbelastning och då är det viktigt att du kan hantera stressade situationer samt prioritera och fatta beslut. Du ska kunna hantera flera ärenden parallellt, samtidigt som du vågar ta i om det behövs.

Har du tidigare arbetat i affärssystemet Trygg är det meriterande och då vi arbetar med byggmaterial är det bra om du även tidigare har erfarenhet av arbete med skrymmande gods.

Körkort klass B är ett krav för att vara aktuell för tjänsten.

Nästa steg

För frågor om tjänst eller process, kontakta Matilda Engström Beijer Byggmaterial;

matilda.engström@beijerbygg.se

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan hänvisar till ansökningsformulär via annons. Samtliga sökande kontaktas efter avslutad rekryteringsprocess. Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med placeringsort Göteborg.

Varmt välkommen med din ansökan!

Beijer Byggmaterial AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 augusti 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.