Hoppa till innehåll
Beijer Byggmaterial AB logotyp

Lager-logistikmedarbetare Beijer Hisings Backa Logistik

Publiceringsdatum
14 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en strukturerad och driven medarbetare med erfarenhet av lagerarbete? Brinner du för ordning och reda och har ett öga för effektivisering? Lagerteamet i Hisings Backa söker nu lager-logistikmedarbetare till Beijers nya logistik del på filialen i Hisings Backa. Bli en del av vårt härliga team och Bygg Beijer med oss!

Beijer erbjuder

Som lagermedarbetare blir du en del av ett härligt lagerteam som genom gott samarbete har roligt och utvecklas på arbetet. Du blir en viktig del i Beijers vaknaste filial där du och dina kollegor ser till att våra kunder har tillgång till vårt sortiment dygnet runt. Du får en chans att göra det lilla extra i varje kundmöte och bidra till kvalitativa kundrelationer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Arbeta med filialens inkommande- och avgående gods
  • Ankomstrapportera och ”duka” material och hålla ordning på lagret
  • Plocka och Packa order inklusive e-handelsorder och order till andra Beijerfilialer
  • Aktivt arbeta indirekt med övriga funktioner på filial för bästa kundupplevelse
  • Arbeta i vårt affärssystem för att hämta/ administrera order & offerter mot konsument- och företagskunder

Vem söker vi?

Vi söker dig som är en självgående, erfaren lagermedarbetare som brinner för struktur och ordning.

Vi arbetar i tighta team, i en snabbfotad bransch där det är viktigt att kunna behålla lugnet under krävande perioder samt ha ett öga för effektivisering och utveckling. Vi ser att du har en positiv inställning och alltid ger ett glatt bemötande till våra kunder.

Meriterande för tjänsten är:

- Erfarenhet av lagerarbete

- Truckkort

- Körkort

Krav för tjänsten är:
- Krav är truckkort samt minst AM körkort

Beijer som arbetsgivare

Beijer Byggmaterial erbjuder dig en roll i ett företag med en stark företagskultur och tydliga värderingar. Vi ska vara den mest pålitliga byggmaterialhandlaren genom att vara schyssta, passionerade och stolta. Vi är stolta över att vara proffsbyggarnas förstahandsval, vilket vi lyckas med genom ett starkt lokalt entreprenörskap och det centrala stöd som Servicekontoret erbjuder.

I denna roll rapporterar du till logistikchefen och blir en del av ett härligt, passionerat lagerteam.

Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön och schyssta villkor.


Nästa steg
För frågor om tjänst eller process, kontakta Filialchef Patrik Knöös Beijer Byggmaterial Hisings Backa,

patrik.knoos@beijerbygg.se

Urval sker löpande och intervjuer sker efter ansökningstidens utgång. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan hänvisar till ansökningsformulär via annons. Samtliga sökande kontaktas efter avslutad rekryteringsprocess. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid, skiftarbete kommer att förekomma i 2-skift 05:00/08:00 - 14:00-17:00 samt 12:00/14:00 - 21:00/23:00. Placeringsort Hisings Backa.

Varmt välkommen med din ansökan!

Beijer Byggmaterial AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 augusti 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.