Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

HR Integration Specialist till kund i Göteborg

Publiceringsdatum
10 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du arbeta i en global organisation som brinner för att leverera kundframgång med höga ambitioner, som har fokus på förändring och stort förtroende för sina medarbetare? Har du ett stort data- och systemintresse? Då kan detta vara den perfekta tjänsten för dig! Vi söker nu en HR Integration Specialist till vår kund inom fordonsindustrin.

Om tjänsten
Kunden har påbörjat en fantastisk resa mot framtiden genom att implementera ett nytt Core HR-system. Transformationen fortsätter och de behöver nu stärka sitt team för att nå målen med en sömlös, effektiv och hållbar HR-systemlandskap. Du kommer att vara en del av HR Solutions Team och rapportera till Head of HR Solution. Teamet ansvarar för att tillhandahålla koncernen med effektiva och högkvalitativa tjänster inom HR-området.

Förekommande arbetsuppgifter:

 • Ta gemensamt ansvar tillsammans med kollegor för att säkerställa processer för både integrationer och affärsvärde i de nya och befintliga end-to-end-lösningar.
 • Underlätta planer och pågående initiativ i implementering.
 • Övervaka, konsolidera och rapportera status för pågående förändringsförfrågningar och buggar.
 • Representera första eskaleringsnivån.
 • Bygga förtroende och förbättra relationer med intressenter.
 • Främja och förbättra dialoger på alla nivåer.
 • Hitta grundorsaker till end-to-end-nivåproblem.
 • Driva kontinuerlig förbättring av end-to-end HR-processer.

Om dig
Vi söker dig som är kundfokuserad som person, med en förmåga att bygga goda relationer. Du har starka kommunikationsfärdigheter, inklusive en utmärkt nivå av både muntlig och skriftlig engelska och svenska. Du har ett kritiskt tänkande, och en komplex problemlösningsförmåga. Vidare är du strukturerad och organiserad i ditt arbetssätt.

Kvalifikationer:

 • Erfarenhet av att arbeta med systemintegrationer i en internationell miljö.
 • En omfattande förståelse för hur man skriver och tolkar specifikationer.
 • Erfarenhet av att arbeta med lean-metoder och verktyg.
 • Erfarenhet av att analysera system.
 • God dator- och systemvana (ex. Office 365, Azure, DevOps och Excel).

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidare konsultanställning med start 2024-10-01. Arbetet avser dagtid med plats på kontoret i Arendal, med möjlighet till viss flex.

Om detta verkar intressant för dig hoppas vi att du skickar en ansökan till oss så snart som möjligt. Vi utvärderar sökande löpande, men observera att återkoppling för rollen kan ta längre tid än vanligt och förväntas ske fram till vecka 33.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Enna Dedagic via enna.dedagic@adecco.se. Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 augusti 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.