Hoppa till innehåll
OIO logotyp

HR-koordinator till BRA Group

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du ha en nyckelroll i ett av Sveriges ledande entreprenadbolag där du arbetar brett och nära verksamheten? Nu söker vi en engagerad och driven HR-koordinator till ett föräldravikariat.

Om rollen
I rollen kommer du stödja medarbetare och chefer i deras dagliga arbete. Du kommer att arbeta med en rad olika operativa HR-uppgifter och fungera som ett strategiskt bollplank för avdelningen. HR-avdelningen är en stödfunktion gentemot bolagen inom BRA-koncernen. Vid din sida har du ytterligare en HR-koordinator samt HR-chef, vilket skapar en dynamisk och samarbetsinriktad arbetsmiljö. HR-avdelningen består även av vår Kommunikatör, Löneansvarig och Löneadministratör.

Sammanfattningsvis består ditt arbete av:
 • Personaladministration och hantering av medarbetarärenden
 • Personalplanering för yrkesarbetare
 • On- och offboarding av medarbetare
 • Ansvara för administration av utbildningsportal
 • Uppdatering av dokument och policys
 • Fackligt arbete
 • Anordna event och trivselaktiviteter
 • Stöd och vägledning till samtliga medarbetare i HR-relaterade frågor
 • Bidra till utveckling och förbättringsarbete i processer och rutiner på HR-avdelningen
Vi söker dig som
 • Har en universitets- eller högskoleexamen inom HR
 • Har B-körkort då resor i tjänsten kan förekomma
 • Har några års erfarenhet av en liknande bred HR-roll
Vi ser det som meriterande om du utöver ovan punkter även har erfarenhet av HR-arbete inom bygg- och anläggning. Det är även meriterande om du tidigare har arbetat med Byggavtalet, Väg- och banavtalet samt Tjänstemannaavtalet.

Vi söker dig som är strukturerad och noggrann med förmågan att hålla ordning på detaljerna. Du är lyhörd, kommunikativ och du värdesätter ett gott samarbete i teamet. Du driver ditt arbete framåt med ett starkt engagemang och är initiativrik och självgående. Du tycker om att ha ett brett kontaktnät, tar gärna ansvar och motiveras av att arbeta i ett högt tempo med korta beslutsvägar.

Om BRA Group
Billström Riemer Andersson Bygg AB startades av Anders Billström, Magnus Riemer, Niklas Andersson och Magnus Andersson. BRA har sedan starten i juni 2007 etablerat sig som en stark aktör på byggmarknaden i Västsverige. Byggbolaget har idag utvecklats till en koncern som för närvarande består av ca 400 medarbetare och vi är främst verksamma inom Göteborgsområdet men även i Stockholm och Halland. Våra projekt utgörs av allt från byggserviceuppdrag till större totalentreprenader och helhetsåtaganden samt fastighetsexploatering och förvaltning.

BRA Group består av:
Billström Riemer Andersson Bygg AB
Billström Riemer Andersson Bygg Stockholm
Billström Riemer Andersson Mark AB
Billström Riemer Andersson Teknik AB
Billström Riemer Andersson Förvaltning AB
NTs Mark AB

Vi är ett framåtföretag med medarbetare som har har god erfarenhet och rutin. Vår målsättning är att genom affärsmässighet, kompetens, korta beslutsvägar och engagerade medarbetare, ge våra kunder en slutprodukt som överträffar kundens förväntningar. Vi arbetar aktivt i nära samsyn med kund för att på så sätt skapa goda relationer och tillsammans utveckla framgångsrika projekt. Allt agerande inom BRA styrs av våra kärnvärden och syftar till att, både kortsiktigt och långsiktigt, bidra till en positiv samhällsutveckling.

Ett par av våra senast välkända färdigställda projekt i Göteborg och Stockholm är bland annat World of Volvo, Ellery Beach House, Uni3 by Geely och Kallebäcks Terasser. Mer information om BRA Group och fler projekt hittar du på vår hemsida.

Om anställningen
Detta är en rekrytering där du blir anställd hos BRA Group. Vänligen bifoga både CV och personligt brev i samband med din ansökan. Genom rekryteringsprocessen kommer löpande urval att tillämpas. Annonsen kan således komma att stängas ner innan tjänsten är tillsatt.
 • Omfattning: Heltid
 • Start: September/Oktober 2024
 • Placering: På plats på BRAs nybyggda huvudkontor vid Röda Sten i Göteborg
 • Anställningsform: Vikariat fram till årsskiftet 2025/2026 med chans till förlängning
Om OIO
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.
OIO logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 september 2024 (49 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren