Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Business Controller Power BI

Ansök nu

Har du erfarenhet av att sätta upp och strukturera Power BI? Har du tidigare erfarenhet som Business Controller? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Om tjänsten
Som Business Controller kommer du att hjälpa till i ett affärssystemsbyte och ansvara för att sätta upp, bygga och skapa rapporter i Power BI. Samtidigt som du även arbetar med business controlling och vara med i ett systembyte till en molnbaserad lösning. I rollen så får man en bred inblick i ett mindre bolag inom en stor koncern.

Tjänsten som Business Controller är ett konsultuppdrag med start omgående, som sträcker sig i ca. 1,5 år framåt, med möjlighet till förlängning/överrekrytering.

Om dig
Vi söker dig som har en teknisk bakgrund inom Power BI i kombination med business controlling. Det är viktigt för tjänsten att du kan hjälpa till med testning, uppbyggnad av Power BI samt att bygga och skapa rapporter.

Vidare ser vi att du är en doer som drivs av att utveckla både dig själv och affärssystem.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om ansökan
Om detta verkar intressant för dig hoppas vi att du skickar en ansökan till oss så snart som möjligt. Vi utvärderar sökande löpande och positionerna kan därmed fyllas innan ansökningsfristen löper ut.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Evelina Hjortskog via Evelina.Hjortskog@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 augusti 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.