Hoppa till innehåll
Actief Hartmanns logotyp

Kundorienterad Servicetekniker

Ansök nu
Actief-Hartmanns söker just nu en kundorienterad Servicetekniker till Secmas kunder inom Sjukhus och privata kliniker i Sverige. Secma är inne i en expansiv fas och behöver därför en ny kollega för att möta den höga servicenivå som våra kunder förväntar sig.

Vi söker en kundorienterad Servicetekniker som förutom att hjälpa till med service och support även har ett öga för nya försäljningsmöjligheter hos kunder och tycker det är spännande. Din ana ansvarsområden kommer att vara ankomstkontroll, reparation och kundsupport av ultraljudsapparater. Idag sköter vår serviceavdelningen alla servicerelaterade uppgifter såsom felsökning, reparation, installation och teknisk support samt rådgivning gällande vår medicinska utrustningar. Vi tillhandahåller även tredjepartstjänster för våra affärspartners.

Du kommer att ingå i ett glatt och engagerat team, där professionaliteten är i främsta rummet och alla arbetar tillsammans för att nu uppnå våra mål. Du kommer i första hand att resa runt som servicetekniker till alla våra kunder, främst i Region Stockholm, Region Västra Götaland, Region Skåne mm. Vi förväntar oss en hög grad av självständighet och förmåga att själv planera din vardag.

VI KAN ERBJUDA ETT SPÄNNANDE JOBB SOM INNEBÄR FÖLJANDE:
  • Reparation och service av medicinsktekniska utrustning
  • Teknisk support och rådgivning till kunder gällande våra produkter och installationer
  • Installera programuppdateringar
  • Merförsäljning av testutrustning & tjänster
  • Resdagar kan förekomma i begränsad omfattning
DINA KVALIFIKATIONER:
  • Teknisk bakgrund - kan t.ex. vara medicintekniker/elektroniktekniker eller annan teknisk bakgrund
  • Erfarenhet av service av medicinskteknisk utrustning är ett plus, men det är inget krav
  • Det är meriterande om du har en kommersiell syn på kundhantering
  • Förstår behovet av dokumentation och full spårbarhet
  • Tycker om att träffa kunder och kollegor
  • Du är självgående och strukturerad, precis som du har ett proaktivt förhållningssätt till dina arbetsuppgifter
  • Du kommer med största sannolikhet från Göteborgsdet, alternativt Stockholm eller Skåne
VI ERBJUDER

Hos oss blir du en del av ett medicinteknikföretag i stark tillväxt, och du får frihet under ansvar. Det är viktigt för oss att du utvecklas professionellt och att våra kunder möter gedigen professionell kompetens när de arbetar hos oss. Vi ser därför till att du får relevant fortbildning och kompletterande kurser, så att du är uppdaterad och certifierad i både våra produkter och processer.

Du kommer att få möjlighet att arbeta med några av branschens starkaste och mest innovativa varumärken, och då får du marknadens absolut bästa kollegor i Danmark, Sverige, Norge och Nederländerna.

Du får du bra lön, pensionsplan, och tjänstebil.

OM DU ÄR INTRESSERAD

Sök tjänsten genom att klicka på ansökningsknappen där du kan ladda upp ditt CV och din ansökan. Om du har några frågor om tjänsten, vänligen kontakta Senior Business Consultant Flemming Iversen på +45 4121 1365. På grund av semesterperioden kommer processen inte att starta på allvar förrän vecka 33.

Actief Hartmanns ansvarar för rekryteringsprocessen och alla förfrågningar ska därför göras här.

SECMA har sitt huvudkontor på Amtsvejen 105A i Skævinge, Danmark i fina, ljusa och moderna lokaler i en fin herrgård. Vi sysselsätter 30 anställda i Danmark, Sverige, Norge och Nederländerna.

Läs mer om Secma på www.secma.se
Actief Hartmanns logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 augusti 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Secma repræsenterer eksklusivt en række af verdens førende producenter af medicoprodukter til sundhedssektoren. Vi fører udelukkende produkter der er klinisk godkendte, betjeningsvenlige og i høj kvalitet. Vi sætter en ære i at levere værdiskabende rådgivning til vores kunder, for at opnå et professionelt samarbejde. Secma er kendetegnet ved kvalitet, viden og innovation, og det danner grundlag for alt vi foretager os. Secma leverer medicotekniske løsninger og service til den danske, svenske, norske og hollandske sundhedssektor