Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Account Manager till Dacapo

Publiceringsdatum
14 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Dacapo har en stark tillväxtstrategi med fokus på att ta nästa steg i sin expansion på den svenska marknaden. Vill du vara med på resan? Som Account Manager blir du en nyckelspelare i en kontext med stora möjligheter. Har du tidigare erfarenheter från B2B inom stålförsäljning eller tillverkande industri? Är du resultatinriktad och har en hög energinivå? Då kan det vara dig vi söker. Varmt välkommen med din ansökan!Om tjänsten

Dacapo är ett danskt familjeägt bolag med starkt fäste på den europeiska marknaden och är en starkt expanderade aktör inom rostfritt stål. Som en växande distributör med lång erfarenhet och innovativa, digitala lösningar hjälper de sina kunder med skräddarsydda lösningar. Dacapo är idag 175 medarbetare med huvudkontor i Danmark och övriga kontor belägna i Nederländerna, Tyskland, Belgien, Sverige, Norge, Slovakien, Polen och Frankrike.

Dacapo söker nu sin nästa Account Manager för att ta marknadsandelar och utveckla kundsamarbeten på den svenska marknaden. Där blir du en del av ett högpresterande och kompetent säljteam som består av såväl inne- som utesäljare. Du har en resande tjänst men kan även arbeta från Göteborgskontoret eller hemifrån och kommer rapportera till regionchefen för Sverige och Norge. För att få bästa möjliga förutsättningar att lyckas i rollen erbjuds du ett gediget onboardingprogram.

Du erbjuds:
  • En självgående och dynamisk roll på ett bolag som står inför en spännande tillväxtfas
  • Aktiviteter och evenemang tillsammans med dina kollegor i koncernen
  • Friskvårdsbidrag och goda förmåner
  • Tjänstebil


Kvalifikationer
  • Har minst 2 års erfarenhet av B2B-försäljning inom stålbranschen
  • Är van att arbeta i CRM-system
  • Är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift
  • Har B-körkort
Det är meriterande om du:
  • Har erfarenhet att arbeta med produkter inom rostfritt stål

Som person är du serviceinriktad med god kommunikationsförmåga, samtidigt som du är lösningsorienterad och tycker om att samarbeta med såväl kollegor som kunder. Därtill trivs du att självständigt bedriva affärer och har inga problem att hålla fokus och ta egna initiativ på egen hand. Är du dessutom resultatinriktad och har en hög energinivå, kommer du passa perfekt in hos Dacapo.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 augusti 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se