Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Provkörningsoperatör till ledande företag

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en praktisk person som gillar att arbeta i industrin och vill tillhöra ett ledande företag som värderar innovation och kvalitet? Nu söker vår kund en engagerad och provkörningsoperatör för att bli en del av deras team i Göteborg.Om tjänsten

Vår kund är ledande inom sin bransch och deras passion för kvalitet och innovation har satt de i framkant av branschen i årtionden. I rollen som provkörningsoperatör kommer du att arbeta tillsammans med talangfulla yrkesmänniskor som brinner för det de gör. Deras samarbetsinriktade och stöttande miljö främjar tillväxt, kreativitet och kontinuerligt lärande.

Ditt huvudsakliga ansvar kommer vara att provköra nya produkter. Det innebär att du kommer att ta emot och planera provkörningar, maskinombyggnad, enklare dagligt underhåll, maskininställning, ta fram material, maskinvård och enklare analys tillsammans med kollegor.
Övrig tid behjälplig på avdelning med lättare tekniska arbeten samt hålla ordning och redapå avdelningen.

Du erbjuds

 • En engagerad konsultchef och karriärspartner
 • En möjlighet att utvecklas och bidra till ett ledande företag inom sin bransch


Arbetsuppgifter
 • Ta emot och planera provkörningar
 • Maskinombyggnad
 • Enklare dagligt underhåll
 • Samarbete med övrig avdelning
 • Provkörning av nya produkter


Kvalifikationer
 • Har en utbildning inom maskinteknisk eller motsvarande erfarenhet
 • Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
 • Har god datorvana

Det är meriterande om du har

 • Arbetat som operatör tidigare
 • Har goda kunskaper i excel

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
Serviceinriktad, uthållig, samarbetsinriktad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 juli 2024 (45 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se