Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Mekatronikingenjör till Göteborgsbaserat konsultbolag

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Tog du ingenjörsexamen i somras, eller är på jakt efter en ny utmaning och känner att konsultbranschen lockar? Läs då vidare. Vi på Academic Work hjälper nu vår kund i jakten på en junior mekatronikingenjör, för ett uppdrag mot fordonsbranschen.



Om tjänsten

Vi söker nu en analytisk mekatronikingenjör till vår kund, ett etablerat Göteborgsbaserat konsultbolag. Som konsult hos vår kund får du möjlighet att utveckla din kompetens och tekniska expertis inom olika affärsområden. Initialt kommer du att arbeta på ett uppdrag inom fordonsbranschen. I denna roll tillhör du ett team där ni tillsammans bidrar till kvalitetssäkringen av energilagringssystem för personbilar, vilket är en viktig del av kundupplevelsen.

Som mekatronikingenjör kommer du att arbeta med utveckling, integrering och validering av system inom elektroteknik, mekanik och mjukvara för fordonsapplikationer, med särskilt fokus på energilagringssystem. Tillsammans med ditt team ansvarar du för design, testning och säkerställande av hög kvalitet och funktionalitet i de mekatroniska systemen. Rollen kräver teknisk kompetens, problemlösningsförmåga och förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt. För att lyckas i denna tvärfunktionella roll är goda kommunikationsfärdigheter och självledarskap avgörande, samt en stark vilja att bidra till framtidens fordonslösningar.

För att trivas i rollen som konsult och i uppdraget i synnerhet tror vi att du är en skicklig kommunikatör som uppskattar att arbeta i en dynamisk arbetsmiljö. Som konsult ser du möjligheten att utvecklas genom att arbeta med olika projekt hos olika företag.



Arbetsuppgifter

För det uppdrag som du initialt kommer att tillhöra, ingår följande arbetsuppgifter:

  • Utveckla prototyper och mätsystem för att validera nya produktfunktioner inom batteri- och energilagring
  • Analysera insamlad mätdata
  • Kommunicera med både interna och externa intressenter


Kvalifikationer
  • BSc eller YH-utbildning inom mekatronikområdet
  • Ett genuint intresse för teknik och innovation
  • En vilja att arbeta nära tekniken
  • Goda kunskaper i engelska
  • Har B-körkort
    Det är meriterande om du har
  • Skrivit ett relevant examensarbete, som bedöms värdefullt för rollen
    För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
  • Tillitsfull
  • Ordningsam
  • Ansvarstagande
  • Socialt självsäker
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 oktober 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se